Philips led tl starter

/ 26.11.2020 / Salsabil

Overwerken of Samenwerken. LED Tubes 1. Diameter mm.

Wit 5. Type product. Phone 03 45 92 Our customer service is now available and will close at. E27 geeft aan dat de fitting een doorsnede van 27mm heeft.

Lengte mm. Het wattageverbruik en het aantal lumen zijn niet met elkaar verbonden. Roteerbaar i De lampvoet en zijn draaibaar.

Daarnaast zijn er UO Ultra Output buizen die een maximale lichtopbrengst hebben. Het wattageverbruik en het aantal lumen zijn niet met elkaar verbonden! Kenmerk en. Verzending: 11 september? Corepro 8.

Productbeschrijving

Lengte mm. De terugverdientijd valt meestal binnen de garantieperiode. G10q 1. Gradenbundel graden i De gradenbundel geeft informatie over hoe breed het licht wordt uitgestraald. Lampdirect All-in garantie i De Lampdirect All-in garantie verzekert je van een werkend product voor een vastgestelde periode.

  • Continue licht.
  • Een lage UGR waarde staat voor een lage verblindingsfactor.

Phone 03 45 92 Our customer service is now available and will close at. LED Tubes 1. Roteerbaar i De lampvoet en zijn draaibaar.

Levensduur uur. Voorschakelapparaat i Een voorschakelapparaat zorgt ervoor philips led tl starter de lamp ontsteekt en de stroom gestabiliseerd wordt. Inclusief Sensor i Een lamp met een sensor brandt enkel wanneer deze een bepaald signaal krijgt.

Productbeschrijving

JavaScript seems to be disabled in your browser. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de lamp geeft. Lampvoet fitting i De lampvoet fitting is het gedeelte waarmee de lamp in het armatuur bevestigd wordt.

Bekende fittingen zijn E27 dikke fittingphilips led tl starter, E14 dunne fitting en GU10 bajonetfitting. Dan heb je een conventioneel EM voorschakelapparaat. Roteerbaar i De lampvoet en zijn draaibaar. E27 geeft aan dat de fitting een doorsnede van 27mm heeft.

LEDtube 1.

Productspecificaties

Ontdek hoe Harrods zijn winkel laat sprankelen met energiezuinige winkelverlichting. Breedte mm. Het varieert van sfeervol zeer warm licht K - K. IP-Waarde i De IP waarde geeft de mate van bescherming aan die elektrisch materieel biedt tegen het binnendringen van vocht en stof. Continue licht.

  • Ecofit 6.
  • Lichtkleur Kelvin i De lichtkleur van de lamp wordt de lichtkleur of kleurtemperatuur genoemd.
  • VSA voor lamptype.
  • Door van uw huidige lampen over te stappen op dit product kunt u besparen op energie- en onderhoudskosten.

Bij GU10 is de afstand tussen de pinnetjes van de fitting 10mm. LED Starter 1. Daylight K - K JavaScript seems to be disabled in your browser? T5 Kenmerk en! White 3.

Mogelijk ook interessant :

Philips Starters voor TL-lampen. The amount of light a bulb generates is measured in lumens. Noodverlichting i Een lamp met noodverlichtingsunit brandt door wanneer de stroom uitvalt.

Meest verkocht Laagste prijs Hoogste prijs Nieuwste. Vorm van het armatuur? Starter 7? Filteren op Categorie.

Andere: