Streepje op de e mac

/ 20.01.2021 / Anita

Stap 3. Dit formulier benodigd een Javascript geactiveerde browser.

Hier vind je verschillende categorieën, zoals Interpunctie, Latijns hier vind je alle letters met accenten en Valutasymbolen. Er schijnt ook een methode te zijn om de inhoud van de pop-up schermpjes met speciale tekens aan te passen. Stef 3 november om Er schijnt ook een methode te zijn om de inhoud van de pop-up schermpjes met speciale tekens aan te passen.

Wesley Fabry 9 oktober om Ik heb in het verleden hier ook wel eens bij andere apps problemen mee gehad, maar dit werd door een app-update opgelost. Hoe kan ik dat weer instellen?

Als ik nu een toets ingedrukt houd, wordt de betreffende letter herhaald. Bij oudere Macs heet die nog Alt.

Met behulp van het cijfers die onderin het pop-up menselijk lichaam organen buik vrouw verschijnen kun je direct de gewenste combinatie toevoegen aan je tekst. Stap 6. Bij mij heeft dat zo gewerkt toets ingedrukt houdenmaar nu werkt dat niet meer. Deze methode kun je overigens ook toepassen op het toetsenbord van een iPhone of iPad, streepje op de e mac.

Bij het typen van teksten op de Mackomt het wel eens voor dat een letter een accent nodig heeft. Vervolgens toets je - terwijl je de E ingedrukt houdt - het bijbehorende nummer in.

  • Wesley Fabry 9 oktober om Ik heb in het verleden hier ook wel eens bij andere apps problemen mee gehad, maar dit werd door een app-update opgelost. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store.
  • Kies je Toon Toetsenbordweergave, dan krijg je een toetsenbord overzicht te zien. Maar waar kan ik dat vinden?

Selecteer hier het tabje Invoerbronnen en vink de bovenste optie invoermenu in menubalk aan. Voorbeelden zijn â, ë, œ, į, etc. Bij het typen van teksten op de Mac , komt het wel eens voor dat een letter een accent nodig heeft. Klik je op bijvoorbeeld de Option Alt -toets, dan krijg je de onderliggende speciale leestekens te zien. Gelukkig weer kunnen instellen. Thomas 19 februari om Hier kan apple dus echt wat van Windows leren. De tip van Chris pas ik ook altijd toe.

  • Wesley Fabry 6 november om Hebben jullie al eens herstart?
  • Lees ook. Maar waar kan ik dat vinden?

Iemand enig idee of dit in de instellingen van Excel of van OS zit en waar ik streepje op de e mac kan aanpassen. Er schijnt ook een methode te zijn om de inhoud van de pop-up schermpjes met speciale tekens aan te passen. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. In Windows heb je tenminste twee verschillende opties waarmee je veel sneller woorden die beginnen met n q typen inclusief gebruik van diacritische tekens.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen. De sneltoets combinaties die ik op verschillende fora vind komen ook niet altijd overeen met mijn macbook.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Categorieën macOS. Op het moment dat je speciaal teken wil typen voor een bepaalde letter dan druk je deze letter op het toetsenbord in. Maar waar kan ik dat vinden? Een tijdje geleden na een systemupdate was de handige mogelijkheid voor plaatsing diakritische leestekens é, ä, etc.

Nieuw iOS zelf een puzzel maken macOS Links Telefoon! Stap 2! Wesley Fabry 9 oktober om Ik heb in het verleden hier ook wel eens bij andere apps problemen mee gehad, maar dit werd door een app-update opgelost. Speciale leestekens op de Mac. Een diakritisch teken is een schriftteken dat boven, onder of door een letter gezet wordt ter aanduiding van de uitspraak. Met behulp van het cijfers die onderin het pop-up venster verschijnen kun je direct de gewenste combinatie toevoegen aan je tekst, streepje op de e mac.

Geaccentueerde karakters typen in macOS

Een diakritisch teken is een schriftteken dat boven, onder of door een letter gezet wordt ter aanduiding van de uitspraak. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Software macOS Mojave. Annick 15 december om Ja ik heb hetzelfde als Marcel en ben daar nu aan gewend, maar ik heb verder ook nergens aangezeten ofzo.

Dit formulier benodigd een Javascript geactiveerde browser. Deze methode hoe snel werkt een vlooienpipet je overigens ook toepassen op het toetsenbord van een iPhone of iPad. Klikken op het accentteken kan ook. Niek 8 oktober om Een tijdje geleden na een systemupdate was de handige mogelijkheid voor plaatsing diakritische leestekensetc.

Gelukkig zijn bepaalde dingen op de Mac wel gelijk aan het Windows-platform. Categorien macOS. Denk hierbij aan een klinker met een trema. Geen resultaten gevonden. We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken, het gebruik te meten en relevante adverties te tonen.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen, streepje op de e mac.

E met streepje

Bij het typen van teksten op de Mac , komt het wel eens voor dat een letter een accent nodig heeft. Wanneer je bijvoorbeeld de A vast houdt dan zie 8 opties van leestekens die je kan gebruiken bij het gebruik van een A. Het kan voorkomen dat je tijdens het opstellen van een tekst een geaccentueerde letter moet typen.

Vragen staat vrij. Links Telefoon. Ik zie ze ook niet in het tabel.

Andere: