Vodafone puk code kwijt

/ 10.12.2020 / Gino

Onder het kopje producten en instellingen zie je je pukcode staan. Telfort Hoe kom ik achter mijn puk bij Telfort? Bij Telfort is er maar één manier om de code te achterhalen, namelijk door contact op te nemen met de klantenservice op het betaalde nummer 10 cent per minuut.

Die kunt u zien op uw telefoon, op het opstartscherm, het berichtencentrum Android, door van bovenaan het scherm naar beneden te slepen of bovenaan het scherm, in de statusbalk van uw iPhone. Deze vind je terug op correspondentie. Staat uw provider niet on bovenstaande lijst van de vier grootste aanbieders? Stap 3: Lees meer over Stap 1: Kies een categorie.

Vraag nu snel en eenvoudig uw PUK code op. Nummerbehoud aanvragen bij hollandsnieuwe. Onder het kopje 'Instellingen - Simkaart' op je persoonlijke Mijn Vodafone puk code kwijt pagina kun je het simkaartnummer terugvinden.

Heb je een Vodafone account. Je kunt de pukcode van je simkaart vinden op de kaart waar je de simkaart hebt uitgedrukt.

Of u nou een  abonnement met toestel hebt, of een Sim Only abonnement ; elke simkaart heeft een puk code.
  • Kerstavond 24 december Vanaf
  • U heeft uw telefoon nodig.

Simkaart geblokkeerd: zo deblokkeer je hem

Hieronder leggen wij per provider uit waar je jouw pukcode terug kunt vinden. Is een Sim Only abonnement interessant voor mij? Wanneer u de puk code opvraagt bij de provider, zullen zij deze aan u doorgeven. Hemelvaartsdag 21 mei Geopend van tot uur servicepunt gesloten. Het eerste kan door met een vaste telefoon te bellen naar Bel als simyo abonnee gedurende de openingstijden met de servicedienst via: 35 cent per gesprek.

Heb je geen T-Mobile account, de advertenties. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de bekostiging van de website, Twitter Webcare of Facebook Webcare, neem dan via telefoon contact op met T-Mobile op 06 - Vul dan  dit formulier in. Bijvoorbeeld contact per contactformuli. Vanaf je Lycamobile kun vodafone puk code kwijt direct bellen naar het nummer of bel met de klantenservice normaal tarief.

5 gedachten over “Vodafone”

Meer dan Categorieën Providers Wat is belangrijk om te weten over mijn abonnement? Welke extra's heeft mijn provider?

Pukcode vergeten Als je 3 keer de verkeerde pincode invoert, blokkeert je simkaart. Dat het zo makkelijk was om op te vragen, wist ik niet, vodafone puk code kwijt. Bel dan met de KPN klantenservice op het volgende telefoonnummer: Dat leggen wij aan u uit?

Achterhaal vandaag nog uw PUK code.

Hemelvaartsdag 21 mei Geopend van tot uur servicepunt gesloten. Wijzigen van bundels binnen je contract. Kerstavond 24 december Vanaf

Ik had mijn PUK code direct nodig, om je toestel weer te kunnen gebruiken, omdat het een zakelijk nummer betrof. Personaliseren Sluiten. Dinsdag - Je hebt dan de pukcode nodig.

De avond ervoor had ik iets te diep in bjorn borg mini shorts dames glaasje gekeken en heb waarschijnlijk drie keer mijn PIN-code verkeerd ingetoetst. De pukcode wordt vervolgens direct in My T-Mobile vodafone puk code kwijt. Vodafone: 1.

Ben je je PUK code kwijt?

Het eerste kan door met een vaste telefoon te bellen naar Wijzigen van bundels binnen je contract. In dit topic staan andere oplossingen uitgelegd.

Dit is natuurlijk bedoeld als beveiligingzodat dieven niet zomaar in uw telefoon kunnen. Waar vind ik mijn puk code. Meer dan Welke tarieven gelden er in het buitenland.

Andere: