Gebeld door 06 nummer met 9 cijfers

/ 26.11.2020 / Robby

Ik ben vrijdag tot 2 keer toe gebeld door een volgens mij Russische vrouw die gebrekkig Engels sprak en zei dat ze van Microsoft was en dat mijn computer niet goed werkte en of ik die dan maar even aan wilde zetten. Nieuwe telefoonnummers vanuit zweden van microsoft scam sundsval timra

Er wordt niets gezegd. Toch nog per abuis opgenomen. Tuurlijk niet opgenomen. Blokkeren van de nummers is inderdaad een goede oplossing. Of zie ik iets over het hoofd? Afgelopen anderhalf week al een paar keer gebeld door vreemde nummers. Via Google kwam ik op deze site terecht.

Een uur geleden gebeld. Diverse keren gebeld. Hopelijk krijg ik nu geen torenhoge tel. Erg irritant. Ze laten ook geen voice-mail bericht achter.

Word al dagen gebeld door Zo gaat dat al maanden. Engelstalig waarna we direct de verbinding verbreken.
  • Vandaag meerdere malen gebeld met een nummer door ene mr Williams van Windows.
  • Als de medewerker in kwestie echter de lijn niet overpakt, dan hoort de ontvanger in dat geval alleen maar stilte.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Verbinding werd direct verbroken. Het maakt niet uit wat ik zeg ze blijven bellen. Na mijn interruptie in het Nederlands werd de verbinding verbroken. Nummer gegoogeld, stond bij sale uit Thailand…. Michael 26 februari, Vandaag, 26 feb. Met vriendelijke groet, Deel dit artikel.

  • Ik heb teruggebeld en dan krijg je hele vage antwoorden maar het gaat gewoon door. Er zijn hier wel goede tips te vinden, vooral die van jack.
  • Eerst is het stil en dan komt er een Engels sprekende man en begint een niet te verstaan verhaal. Al enkele dagen gebeld door nummer ,altijd rond

Wij worden de laatste gebeld door 06 nummer met 9 cijfers ook gebeld door mensen die slecht Engels spreken de enen keer staat er in mijn scherm buiten bereik en vandaag was het nummer !!. Ik weet niet wat ik hiermee moet doen. Ze zeggen niks, ben benieuwd. Zijn weer kelker bezig. De man werd zo boos omdat ik niet deed wat hij wilde en zou nu mijn computer blikkeren, hoe werkt dat. Online betalen, maar het is wel erg frustrerend.

Telefoonnummers blokkeren

Randy 19 augustus, Spam microsoft via dit nummer deze week: Net gebeld ook door een chinees slechtspreende vrouw met nummer zoals eerder innreakties aangegeven. Op 15 mei werd ik gebeld door navolgend nummer.

Gooi gewoon de hoorn in. Voor toekomstige vragen, weet je ons te vinden. Ook ik gister voor het eerst al diverse keren door verschillende nummers uit het buitenland gebeld. Duermeijer 29 juni, Ik word al een half jaar lastig gevallen door dit tuig. Is dit op te lossen.

Oplichting door vreemde telefoonnummer, neem niet op!

Mobers 25 april, Ze hebben al weer gebeld. Snel en geĂ¯rriteerd praten doen ae. Zojuist door gebeld. Ik word al weken lastiggevallen door een nummer en sinds 2 dagen is het alleen , ene heer Peter Williams, mooie Pakistaanse naam, ik kon hem googelen zei hij, heb hem vandaag aan het woord gelaten, wat wil je van me, mijn bankrekeningnummer en pincode, nee, natuurlijk niet zei hij, ik zei ik ga eerst e.

We hebben direct opgehangen.

Madelon 11 juli, Op mijn mobiel heb ik alle boodschappen van onbekende nummers laten blokkeren. Vandaag 2x gebeld door dit nummer; Net gebeld door Ik heb wat zitten googelen en denk dat spoofing gebruikt wordt zodat je een willekeurig.

Kennen jullie dit nummer van 9 cijfers. Ze proberen je computer te gijzelen door zich van Microsoft voor te doen, of je te laten betalen voor een zgn door jou besteld produkt.

Populair in Computers & Telefonie

Ook sta ik al aangemeld bij het bel me niet register. Ze hebben al weer gebeld. Ben benieuwd wat ie mij stuurt. Uw bericht.

Ben de laatste dagen 3x gebeld door iemand met een buitenlands accent met een raar verhaal over een pakketje. Niet opgenomen omdat ik het niet vertrouwde!

Andere: