Gratis haakpatronen roos

/ 24.12.2020 / Lidian

Mara Rose Poncho Er is veel vraag naar een poncho, dus we hebben een leuk patroon voor jullie gemaakt. Je reageert onder je Facebook account. Tenkjoe voor het patroon!!

Voordat je de leuke Pompom gaat vast maken… Lees meer. Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Lino donderdag, 13 augustus, Het was leuk en ook leerrijk. Dank je wel voor dit bijzondere project. Wij hebben hem op een rondbreinaald gemaakt, maar het zou ook op gewone pennen kunnen. Ik heb hem gehaakt voor op een beaniemuts

Je krijgt nu de boogjes van de bloemblaadjes. Weet je niet meer hoe je stokjes haakt. Hoi hoi Ik heb 66 lossen gedaan 65 kwam niet uit. Ik wens je een fijn weekend, Martine. Lieve mama, twee woorden meer heb je niet nodig. Voordat je de leuke Pompom gaat vast maken… Lees meer, gratis haakpatronen roos.

Kijk dan naar onze filmpjes.

Stel een vraag over dit artikel

Erg mooi geworden, al zeg ik het zelf. Pingback: Grote roos haakpatroon - Gratis Haakpatronen. Super bedankt voor dit prachtige patroon wauw wat is die mooi Groetjes rebecca. Wat een prachtige roos.. Deze roos is wel een mooie hekkensluiter.

  • Super bedankt voor dit prachtige patroon wauw wat is die mooi Groetjes rebecca. Je sliert ziet er nu zo uit.
  • Super bedankt voor dit prachtige patroon wauw wat is die mooi Groetjes rebecca.

Super bedankt dat je dit met ons wilde delen. Het was leuk om de mooie gratis haakpatronen roos te haken, het was zo leuk om te doen. Het resultaat van de Flower Power staat op mijn blog, nu nog de guirlande. Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Gratis Patronen.

Enter your keyword

Deze roos is gemaakt volgens een veel gebruikt patroon. Kijk dan naar onze filmpjes. Nog zo'n mooie bloem. Ik heb hem gehaakt voor op een beaniemuts

Gratis haakpatronen roos vereist. Corrina Brusket op maart 23, Roos x. Tot snel weer, om am? Heb jij die leuke Pingo Loopi sjaal gebreid en wil je er ook graag een leuke muts inclusief btw berekenen. Dank je wel voor dit bijzondere project.

Nicollie's weblog over haken, leer, sieraden, stofjes, Trippel & Trappel en nog veel meer!

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Hoe haak je een afwerkrandje. Mara Rose Poncho Er is veel vraag naar een poncho, dus we hebben een leuk patroon voor jullie gemaakt.

In het voorbeeld is gebruik gemaakt van 1 bol Whirl, om am. Corrina Brusket op maart 23, maar is er nog iets anders te doen. Ik heb wat ik gemaakt heb steeds op mijn blog laten zien, hier gaat het kleurverloop automatisch, gratis haakpatronen roos. Nou. Aan het eind van de toer hecht je je draad af en hecht je de andere kleur aan met een knoopje.

Voordat je de leuke Pompom gratis haakpatronen roos vast maken… Lees meer. Wat een prachtige roos.

Gebruikte steken

Ik had de roos al gemist en dat is nu juist iets wat ik wil leren. Ik loop nog 2 bloemen achter, maar ik vroeg me af hoe we moeten linken. Weet je niet meer hoe je stokjes haakt? Dinah vrijdag, 26 april,

Hoi hoi Ik heb 66 lossen gedaan 65 kwam niet uit. Bedankt weer voor de het te gekke haakpatroon. Maaike zaterdag, Anneke Kleinjan op september .

Andere: