Het weer in de malediven

/ 09.01.2021 / Latif

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het wat meer regent dan in het hoogseizoen. Het is er overdag altijd aangenaam warm met temperaturen rond de 30 graden en 's nachts koelt het af tot zo'n 25 graden.

Hoi Emma, Super cool dat jullie naar de Malediven willen, zeker als huwelijksreis.

Het laagseizoen in de Malediven loopt van mei tot en met november. In januari kun je dus nog heerlijk op het strand liggen. In de herfst is het in Malediven gemiddeld 28°C. Zoals je gelezen zal hebben is September niet de meest ideale maand. Gemiddeld is het maximaal 29°C in juni in Malediven en minimaal rond de 28°C. Daarnaast bestaat er een aanzienlijke kans dat er dagen voorkomen die vrij nat zullen zijn. Wie tijdens het natte seizoen naar de Malediven reist, die zal rekening moeten houden met een verhoogde kans op neerslag.

Door de ligging rondom de evenaar is de zonnekracht altijd zeer hoog hoogste UV-index. Droge seizoen Het droge seizoen op de Malediven loopt van half december tot en met half april. Hoi Iris, in juni kan het prima weer zijn. We zijn ooit op de Cookislands geweest in januari, het weer in de malediven. Dit heeft directe invloed op andere oceaandieren, waarvoor het koraal een belangrijke leefomgeving vormt. Ik begrijp uit bovenstaande dat Juli ook mogelijk is en dat we net zoals in elk land kans hebben op regen.

Het weer laat zich helaas niet voorspellen. Uitgebreide regenradar.
  • Je kunt met de ferry naar de lokale eilanden.
  • Het droge seizoen op de Malediven loopt van half december tot en met half april. Overigens kan je vast en zeker bij het resort of hotel waar je slaapt een snorkeltrip regelen.

Hoi Marieke, het weer is helaas niet te voorspellen. Activiteiten weerbericht. Hoi Ruud, Het kan natuurlijk prima. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Nadat in februari de minimumtemperatuur een graden is gestegen, stijgt de gemiddelde maximumtemperatuur in maart met een raden naar 31 graden. Het enige wat wij kunnen vertellen is het verschil tussen het hoog- en laagseizoen.

Beste Rachelle, Het lijkt mij dat als je begin April vertrekt dat je minder kans hebt om met het natte seizoen te maken te krijgen.

  • Er valt in totaal mm neerslag op 52 dagen.
  • De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Malediven is ongeveer 11 u. Doen of niet?!

Deze tropische bestemming staat hoog op de verlanglijstjes van liefhebbers van hagelwitte palmenstranden met de meest heldere zee die je in je fantasie op kunt roepen. Het kan natuurlijk prima. Normaal gesproken heb je in deze periode statistisch gezien de meeste kans op goed weer.

Hoi Petra, zeker in de Malediven. Wij horen het graag. Het is dus een beetje het weer in de malediven plussen tegen de minnen afwegen.

Winkelwagen

Wauw wat een Aurora, het is genieten in Noorwegen deze dagen 20 okt. Prijzen in augustus gaan wel weer omhoog door vakanties in westerse landen. In de herfst is het in Malediven gemiddeld 28°C. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar de Malediven.

In de herfst is het in Malediven gemiddeld 28C. Of je het wel of niet doet is helemaal het weer in de malediven jezelf.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Malediven is een 8,0. Het lijkt mij dat als je begin April vertrekt dat je minder kans hebt om met het natte seizoen te maken te krijgen. Droge seizoen Het droge seizoen op de Malediven loopt van half december tot en met half april.

Per plaats

Het klimaat van de Malediven Als je het hebt over droombestemmingen, dan mag je de Malediven daar zeker toe rekenen. Er valt in maart op 11 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in de Malediven. Het zeewater is gemiddeld 28 graden.

Gemiddeld is het maximaal 28C in februari in Malediven en minimaal rond de 27C. De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Malediven is ongeveer 11 u. Wat is je naam. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 2,9 km afstand, het weer in de malediven. Doen of niet. Lees meer over ons cookiebeleid alle cookies.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Omdat het allemaal eilanden zijn in een tropische omgeving is de relatieve bevallen dikke buik hoog.

De seizoenen

Oktober — Het weer en klimaat op de Malediven in oktober De enige veranderingen in oktober zijn het aantal zonuren. In mei wordt het weer iets frisser, maar de cijfers liegen er niet om. De weersverwachting voor Malediven is gebaseerd op het weer in Male.

In de Malediven is het nu uur 's morgens op maandag 26 oktober Gemiddeld is het maximaal 29C in juli in Malediven en minimaal rond de 28C. Zomer klimaat Malediven jun-aug In de zomer is het in Malediven gemiddeld 28C, het weer in de malediven. Hotels en appartementen in de Malediven Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

Andere: