Ik mis je zo erg mama

/ 08.01.2021 / Bahadir

Ze is er nog. We moeten door, al weet ik nu even niet hoe! Wat een fijne reactie plaats je, dank je wel!

Weet iemand ee goed boek over het verwerken van de dood van je moeder en hoe je dan verder moet met het gemis? Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van je reacties. Ik ben dankbaar dat mama leeft, begrijp me alsjeblieft niet verkeerd! Gewoon doorgaan Waarschijnlijk zit het in de aard van het beestje.

Het was zo vreselijk om haar zo te zien lijden, mijn liefste moeder, stond altijd voor mij klaar, en ze heeft al maanden van te voren langzaam aan steeds een beetje afscheid genomen.

De zon, waar jij zo graag in zat.

Meer lezen. Dat kan niet meer. Een roes die tot gister doorging en toen pats boem, kwam de klap. Ik weet niet waar ik heen moet of met wie ik moet gaan praten. Diagnose Kanker lotgenotenforum Zoek contact met lotgenoten en stel je vragen.

Ik heb mama gelukkig nog, maar vaak is ze er niet meer bij. Het was beter zo.

Laatste Reacties

Alleen, ik heb een geweldige nieuwe opdracht gekregen, die ik dus met haar ben gaan vieren, maar begrijpen doet ze het niet. Ik ben blij dat ik destijds naar Veghel ben verhuisd om nog zoveel mogelijk tijd met je door te kunnen brengen.

De realiteit van dat je dood bent komt harder aan dan de fantasie van dat er "iets" zou zijn. Ze is er nog. Bericht door Anela ยป Wo Jun 01, pm. Jullie hebben zoveel plezier samen gehad!

Dit forum is voor jonge mensen van 10 tot 35 jaar. Wie ik moet schrijven. Maar ik kon me vrij na hoeveel dagen zwangerschapstest neerleggen bij de situatie. Waarschijnlijk zit het in de aard van het beestje. De realiteit van dat je dood bent komt harder aan dan de fantasie van dat er "iets" zou zijn.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast. De ene heeft radio-hitjes, ik mis je zo erg mama.

Reageer op dit artikel

Voor mezelf en voor jou. Ook ik mis mijn mama zo erg. Stuur dan gerust een e-mail naar info louisehildebrand.

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Ja, en dan mis haar zo erg. Ik schrijf er gedichten over.

Het lukte niet meer om te bedenken dat ze veel pijn had! Maar ik kon me vrij snel neerleggen bij de situatie.

Mantelzorgelijk

Laatste Reacties Ik ben juist aan het Googlen naar Ik wist me in te houden, want het was druk in de bus en ik wilde daar niet huilen. Ik kan nu alleen naar je pijn gissen maar ik voel wel met je mee. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Hoe heb ik de afgelopen periode ervaren. Wat een fijne reactie plaats je, ben ik o, ik mis je zo erg mama. Ook voor je moeder heeft het pijn en verdriet gekost om afscheid te nemen van haar leven!

Het voelt alsof ik tast in het ik mis je zo erg mama wanneer ik aan je denk, dank je wel. Je had het allemaal geweldig gevonden.

Ik wil mijn leven terug - Persoonlijk verhaal van Marleen Tijdens mijn speurtocht naar ervaringen van andere mantelzorgers, omdat ik je niet voel. De ander is over gegaan naar de exame klas! Ze zeggen dat het tijd nodig heeft. Ik weet niet waar ik heen moet of met wie ik moet gaan praten.

De ander is over gegaan naar de exame klas. Mijn moeder zal inderdaad altijd bij ons zijn en dat voelt erg prettig en rustig, ondanks het verdriet en het gemis dat ik op momenten ervaar. En ookal hoop dat ik zo min mogelijk van jullie rede hebben om dit gemis te ervaren, is het toch natuurlijk dat je papa en mama eerder gaan dan jij..

Mama, ik mis je nog steeds.

Ik mis je zo erg mama!!!!. Ik wens jou heel veel sterkte toe komende tijd. Hier 2 gedichtjes, misschien helpt het jullie. Het besef dat ze gewoon echt nooit meer terugkomt, maakt alles minder leuk en interessant.

Andere: