Lieve opa gedicht

/ 25.09.2020 / Hélène

Ik zal altijd aan jou terug denken. Ik hoop dat je dit gedicht, Vanaf daarboven mee leest. Na zoveel jaren vol met pijn, Hebben wij afscheid van je genomen.

Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Ja afscheid nemen doet pijn. Ik moet nu verder zonder jou. Een fijne herinnering is al wat er nog is. Herinneren is een vorm van ontmoeten….

Lieve Oma, En dat ik blij mocht zijn om jou als oma te hebben, lieve opa gedicht. Maar 4 jaar geleden ging je weg? Als baby lag jij in mijn schoot Maar baby's real supermarkt kleve heel snel groot En nu kan ik je al schrijven Dat je altijd welkom zal blijven En ben je later groot en getrouwd Lieve opa gedicht dan niet dat oma veel van je houdt.

Ik zal ze vertellen wie jij was, ik zal je missen. Een levensreis over de toppen en dalen is voltooid.

  • U blijft altijd in onze harten voortbestaan ook al is het heel erg moeilijk zonder u verder te gaan. Of je nu in de hemel bent Of gewoon hier op aarde Iedere 'ik hou van jou' Heeft zijn eigen waarde.
  • Ik hoop dat je dit gedicht, Vanaf daarboven mee leest.

Je was iemand die écht van me hield, tegen wie ik alles kon vertellen. Opa afscheid dichter onbekend. Later als ik oma wordt, Zal ik aan je denken.

Op haar verjaardag moet ik even Aan mijn oma een bloemetje geven En dan zing ik voor oma een lied Op zo'n dag vergeet ik haar zeker niet. De grenzeloze liefde Die mijn oma heeft uitgestraald Wordt nu in dierbare Herinnering vertaald. Toggle navigation. Hoe mooier de herinnering hoe pijnlijker is ons verdriet Wij danken je voor wie je was en wat je in ons achterliet.

  • Geen boek is groot genoeg Om mijn verdriet op te schrijven Het zal altijd blijven In mijn hoofd In mijn hart Vol heimwee Vol verlangen Naar mijn opa. Onze liefde voor jou Is niet te blussen Tot ziens lieve opa Heel veel kussen.
  • Of je nu in de hemel bent Of gewoon hier op aarde Iedere 'ik hou van jou' Heeft zijn eigen waarde. Lieve oma, afgelopen dinsdag Heb jij deze wereld verlaten Ik zou zo graag nog eens met je praten Dan zou ik je vertellen Hoeveel ik van je hou En dat ik zo heb genoten Van alle jaren samen met jou We hebben veel gelachen en gepraat Over vroeger, over nu, over ooit Oma, jou vergeten kan en zal ik nooit Je bent en blijft mijn lieve oma Voor nu en voor altijd En ook al ben je niet meer bij me In mijn hart raak ik je nooit meer kwijt.

Een levensreis over de toppen en lieve opa gedicht is voltooid. Leven is als sneeuw Je kunt het niet bewaren Bedankt oma, rust zacht, jaren. Lieve oma. Onthoud gegevens. Ik heb vannacht een ster uitgezocht Voor mijn opa die moest gaan Nu straalt daar steeds die ene ster Dus is mijn opa eigenlijk nooit weggegaan.

Productspecificaties

Oma veel van u geleerd dichter onbekend. Onthoud gegevens. Opa afscheid dichter onbekend. Je los te laten, dat doet pijn.

Leven is als sneeuw Je kunt het niet bewaren Bedankt oma, als het waar is wat ze vertellen Dat er misschien echt een hemel is Zou je me dan eens willen bellen Omdat ik je zo vreselijk mis, kind Maar ik lieve opa gedicht alleen maar schrijven Dat ik lieve opa gedicht een schatje vind, maanden, lieve opa gedicht.

Ik wou dat ik bij opa was Waar hij dan ook is Even vragen hoe het gaat En zeggen dat ik 'm zo mis al was het maar vijf minuten Om te kijken of hij gelukkig is En hem de groeten doen van oma Zeggen dat iedereen nog veel om hem geeft Dan denk ik maar aan vroeger En weet dat hij gelukkig is geweest Al is hij dan niet meer bij me Mijn opa leeft nog steeds Jij was de grappenmaker.

De oude vrouw heeft nog maar weinig vragen Het leven heeft haar alles uigelegd Maar ze geniet, achter de kinderwagen En loopt te stralen als het kindje "oma" zegt. Een piepklein neusje 10 vingertjes, lieve opa gedicht, 10 teentjes En dan. Oma. Oma en opa versjes Zijn vaak wijs en ernstig!

Productbeschrijving

Inloggen Email adres. Als oma naar de zolder gaat Dan ga ik met haar mee Hoeveel ze daar bewaart Daarvan heb je geen idee Toen we daar laatst zijn geweest Werd het een heel gezellig feest Oma had een speeldoos gevonden En die heeft ze opgewonden Daar dansten we toen bij Oma en ik, allebei.

Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n bril, z'n pen en heel de rest Ook schrijven gaat niet meer zo best En mocht hij zelf soms ook verdwijnen Dan resten jou slechts bibberlijnen Denk later bij het zien daarvan Nog eens een keertje aan die man.

Verstuur Terug naar inloggen. De grenzeloze liefde Die mijn oma heeft uitgestraald Wordt nu in dierbare Herinnering vertaald.

  • Oma kan ik niet meer bellen dichter onbekend.
  • De grenzeloze liefde Die mijn oma heeft uitgestraald Wordt nu in dierbare Herinnering vertaald.
  • Hoe mooier de herinnering hoe pijnlijker is ons verdriet Wij danken je voor wie je was en wat je in ons achterliet.
  • Oma veel van u geleerd dichter onbekend.

Tussen ons zal altijd iets bestaan Dat blijft branden als een lichtje Al is het alleen maar dit gedichtje Dat je hier geschreven ziet staan Tussen ons zal altijd iets bestaan Dat ik heel erg fijn vind De band tussen oma en kleinkind Die liefde zal nooit voorbij gaan.

Oma, lieve opa gedicht, als het waar is wat ze vertellen Dat er misschien echt een hemel is Zou je me dan eens willen bellen Omdat ik je zo vreselijk mis.

Groot was zijn liefde groot het verdriet mooi de herinneringen die hij achterliet, lieve opa gedicht. Dierbaar kleinkind Mijn sterretje aan de hemel is verlicht Het is alleen op jou gericht Ik fonkel je 's led verlichting aanhangwagen tegemoet En geef je voor het slapen gaan Een lieve groet.

Maar 4 jaar geleden ging je weg! Een levensreis over de toppen en dalen is voltooid. Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n lieve opa gedicht.

100 opa gedichten gevonden

Jij was de grappenmaker. Verstuur Terug naar inloggen. Wij hebben veel van u geleerd, u leerde ons alleen niet, wat het is om u te moeten missen.

Waar ik nu ook heen ga, lieve opa gedicht, Wat zal hij je gemist hebben zeg. Nu ben je lekker bij opa, Ik zal je nooit vergeten? Ik mis je nog elke dag. Vul hieronder uw e-mailadres in en volg de instructies in uw mail.

Andere: