Sparta ion m gear gl review

/ 10.01.2021 / Olof

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Uitdraai van de fiets is aanwezig.

Hey T, Als er een interne sluiting is, moet dit toch ook terug te vinden zijn in het verminderde voltage? Algemene score 7,0. Deze fiets is wel erg zwaar om er zonder trapondersteuning op te moeten fietsen maar er zat niets anders op. Wil je advertentie- en trackervrij Kieskeurig. Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

In de begin periode verbruikte ik maar ca. Joep Weel Bovenkarspel. Er moet toch iemand zijn die de software van Sparta in zijn bezit heeft en wil helpen met het aanmelden van nieuwe buisaccu. En dus ook een grotere actieradius. Motor en Gebruikt Ophalen.

  • Alvast dank.
  • Op uw discussiepagina zag ik dat er ook iemand zich meldde, waarvan bij de ouders al 2 accu's kapot zijn van hetzelfde merk en ik heb ook al andere mensen hierover gehoord. En in die marge ben ik steeds gebleven.

Gemiddelde beoordeling

Hallo bied bij deze mijn fiets te koop aan vanwege te weinig gebruik. Als je de boutjes aan de onderkant van het frame losmaakt glijd de accu er zo uit die drukken namelijk tegen de accu aan. Uitdraai van de fiets is aanwezig. Mijn vrouw heeft al een nieuwe display. Deze fiets is voor mij een enorme teleurstelling.

  • Sjef 23 maart om
  • De route naar Santiago is niet speciaal voor fietsers gemaakt dus je moet er rekening mee houden dat je weleens op een drukke weg terechtkomt of verdwaalt in een grote stad. Sparta ion m-gear electriche fiets heren Hallo bied bij deze mijn fiets te koop aan vanwege te weinig gebruik.

Een middenklasse auto is goedkoper. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Ik heb hier nog een copmplete accu liggen van een Sparta Ion : tot enkele weken geleden gebruikt, fiets is nl! Verder heb ik na circa en km mijn ketting vervanegen en na km de tandwielen en mijn achterband, sparta ion m gear gl review.

Vriezenveen Vandaag.

Maak hier je gratis

Sparta e-bike ion m-gear met frame maat 54cm. Om relevante advertenties te tonen. Een gebruiker onder de naam Anoniem die zelf zijn vragen stelt en vervolgens zelf beantwoord, denkt de redactie dat dit goed is voor de zeggingskracht van dit forum? Uitdraai van de fiets is aanwezig.

Duurzaamheid Onvoldoende. De tweede keer kwam er inderdaad Hoera hij deed alles weer, dus kon ik fietsen met ondersteuning. Accu n de software defect. Vormgeving Goed. Te koop aangeboden 24 volt fietsen central park huren voor de sparta ion. Foto toestellen als ze drie weken hebben gelegen moet ik ze eerst weer opladen.

Gerelateerde artikelen

Voor bevindt zicht een rollerbrake rem , de achterrem is een trommelrem. Bij de fietsenwinkel zeggen ze dat het soms wel eens kan voorkomen dat z'n accu het zo snel begeeft, maar dat soms komt mij nu te vaak voor. Aldus melden de regionale kranten van de GPD. De beste die volgens mij op de markt is.

  • Is al een aantal keren bij dealer geweest.
  • Sparta e-bike ion m-gear met frame maat 54cm.
  • En hoe rechter de stukken zijn die je fietst hoe hoger je gemiddelde snelheid.
  • Beste toolboy en tar, eerst wil ik opmerken dat de ontlading van fietsaccu's in het algemeen in het stadsverkeer veel groter is dan een tocht op het platte land.

Zonder ondersteuning vind ik de fiets niet lekker en zelfs redelijk zwaar fietsen. Vormgeving Goed. Reden voor haar om uit te kijken naar een lichtere elektrische sparta ion m gear gl review en deze niet meer te gebruiken. Emmen Vandaag. Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina.

Deze sparta ion m gear is in een hele mooie staat. In mijn boekje staat aantal laadcycli circa De fiets is van mijn man en die had door ziekte er maar km op gereden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ik heb hetzelfde problem. Als compensatie, want het is een prima antwoord. Dus niet helemaal leegrijden, in de winter op kamertemperatuur bewaren en zelfs als je het niet gebruikt regelmatig opladen. Sparta ion m-gear electriche fiets heren Hallo bied bij deze mijn fiets te koop aan vanwege te weinig gebruik.

Dat zijn de trapkracht en rotatiesensoren? Ik heb zelf een van de eerste Sparta elektrische fietsen gehad. Als je er weinig mee fietst zoals vraagsteller dan moet je hem minstens om de 6 weken opladen.

Andere: