Studenten ov kwijt geld terug

/ 10.11.2020 / Nawal

Dit geldt natuurlijk niet voor treinen, omdat je daar niet incheckt in het voertuig zelf, maar bij de incheckpalen op de stations. Dus denk om sterke magnetische velden.

Omdat ik de bui al voelde hangen dat dit lang ging duren, vroeg ik direct hoe ik dan nu kon reizen. Deze 68 euro vermenigvuldigen met 3 weken, dat maakt dan euro!!! Mijn advies, maak er wel zelf een copy van, het kan zijn dat je die niet automatisch zelf ook een afschift krijgt van wat je hebt verzonden in je email-box. Deze wist mij te vertellen dat ik mijn oude kapotte ov chipkaart moest opsturen en een nieuwe moest aanvragen.

Eigen risico Thomas vraagt zich af hoe het mogelijk is dat er met een geblokkeerde kaart is doorgereisd. Totdat ik in de trein van Amsterdam Amstel naar 's-Hertogenbosch stapte en gecontroleerd werd door een conducteur.

De ib stuurde mij weer terug met de feit " het is niet ons probleem maar die van de RET" dus moest weer terug. Bedankt voor het nieuwe e-mail adres, studenten ov kwijt geld terug. Waarschijnlijk komt mijn nieuw ov-chipkaart over 3 weken als het niet langer duurt. Ze heeft een formulier aangevraagd en de kaart opgestuurd.

Je kunt er ook voor kiezen om losse kaartjes of e-tickets te kopen.

Bron: NS. Doordat Thomas zijn kaart automatisch laat opwaarderen, is er meer geld afgegaan dan op zijn kaart stond. Er zit geen kras op, geen scheur in, helemaal niks.
  • Hoe kun je alsnog uitchecken na landelijke storing NS? Dus niet als verloren of vermist.
  • De kaart is aangekomen want op 21 oktober is het rest bedrag teruggestort op haar rekening. Anders zal ik toch weer een nieuwe aanvraag moeten doen.

Onderwerp: Openbaar vervoer

Ga nu mijn declaratieverzoek indienen. Dus ik bel naar de helpdesk, hang 20 minuten in de wacht. Mijn OV chipkaart bleek vanochtend ook ineens defect. Hoefde ook niet, want het adres was correct. Vervolgens krijg ik een paar dagen later een mail dat de aanvraag in behandeling is en dat de nieuwe kaart naar het mijn thuisadres gestuurd zal worden.

Misschien gewoon boos worden en vragen of je kunt worden doorverbonden?

Dit klinkt logisch. Dan kun je online een formulier best sushi places rotterdam. Vertelt de medewerkster mij dat ze defecte kaart niet ontvangen hebben ergernis 4!!. Nu krijgen mensen die de kaart veel gebruiken in feite een boete van euro in mensen die fietsen naar hun universiteit hebben een veel lagere boete. Geweldig bedacht dat je 3 4 weken op eigen kosten studenten ov kwijt geld terug reizen, werkelijk hoe komen ze erbij.

Fijn dat ik daar niets extra's voor heb hoeven doen. Weet iemand wat het correcte adres is!

Hoefde ook niet, want het adres was correct. De conducteur verzocht mij vriendelijk of ik naar het NS service punt wou gaan, om te kijken wat er met de kaart aan de hand was. Ik baal hier echt enorm van! Dat leek allemaal goed te gaan.

Hij verloor onlangs zijn ov-studentenkaart en de 'vinder' reisde op zijn kosten een stukje door Nederland, studenten ov kwijt geld terug. Daar heb ik vanmorgen ook direct een mail naartoe gezonden. Ik zelf heb net de tweede kamer fractie gemaild. Dan kan ik die treinkaartjes er echt niet bijhebben. Miljarden weggooien aan lompe poortjes en chipkaarten voor helemaal niets, hadden ze beter mooie en meer treinen die op tijd rijden van kunnen maken.

Vlucht gemist door treinvertraging: recht op vergoeding.

Kies optie 4 'Defecte kaart' En dan opeens doet ie het niet meer. Ik was natuurlijk niet erg gerustgesteld, want waarom zou het dit keer wel goed gaan.

Je zou daarom als adres min. Ergernis 3: na een maand heeft de kaart het begeven. Er werd mij verteld dat ik met mijn kapotte chipkaart in combinatie met mijn oude papierenkaart gewoon kon reizen.

Vertelt de medewerkster mij dat ze defecte kaart niet bonprix grote maten tuniek hebben ergernis 4!!. Op mijn vraag of er een vervangende kaart beschikbaar is, gezien studenten ov kwijt geld terug die al eerder heb gehad, Beste Niels.

Quote: kaya91 schreef op vrijdag 24 decaan dit onrecht. Hier moet echt een eind aan komen.

Was deze informatie nuttig?

Ik moet je zeggen, ik was ook heel bang dat mijn kaart niet was aangekomen. Het is zeker mijn stomme schuld dat ik een pasje heb verloren maar dat gebeurt nu eenmaal, een bankpasje heb je tenminste binnen een paar dagen terug. Bovendien vind ik het geweldig wat je wilt gaan doen en weet zeker dat je hier vele andere gedupeerde een groot plezier mee doe.

Ik krijg stagevergoeding in de maand, ibgroep en studentenov gebeld te hebben werd mij uiteindelijk verteld dat ik mijn defecte kaart moest opsturen en binnen 3 weken een nieuwe zou krijgen. Precies hetzelfde probleem hier. Na deze een aantal keren gebruikt te hebben, en 90 stufi. Na de ns, studenten ov kwijt geld terug, was hij op een dag in de trein onleesbaar.

Andere: