Vlag blauw geel witte sterren

/ 22.02.2021 / Mariette

Hier werd de Tweede Republiek uitgeroepen, die in door Spaanse legers zou worden ontbonden. Vlag van IJsland. Vlag van Guatamala.

Vlag van Fiji. Op het midden van de vlag, een gele zon met een cirkel met een groen veld met bruine bergen aan de horizon, en een licht blauwe hemel met drie witte wolken. Vlag van Syrië. Vlag van de Dominicaanse Republiek. Vlag van Oost-Timor. Vlag van Sierra Leone. In de hoek linksboven staat het wapen van Venezuela.

Vlag van de Dominicaanse Republiek. Vlag van Bangladesh. Vlag van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Geef als eerste een cijfer voor dit artikel Welk cijfer geef jij.

Vlag van Noord-Macedoni.

Vlag van Kazachstan. Vlag van de Oost-Afrikaanse Gemeenschap. Vlag van Frankrijk.

Kosovo vlag downloads

Vlag van Namibië. Vlag van Venezuela, Vlag van Gambia. Vlag van Algerije. Algemeen Offerte aanvragen Bezienswaardigheden Artikelen. Nadat Spaansgezinde legers de koninklijke orde herstelden, vluchtte Bolívar via Curaçao naar Cúcuta , van waaruit hij over de Andes trok om met steun van Manuel Carlos Piar Caracas opnieuw in te nemen.

  • Op 12 mei werd het kanton uit de Moedervlag vervangen door zeven blauwe sterren, als verwijzing naar de zeven Venezolaanse provincies die de onafhankelijkheidsstrijd steunden.
  • Vlag van Turkmenistan.

De gele band in het midden staat voor de zon die de mensen elke dag weer verblijdt, vlag blauw geel witte sterren, de vrije encyclopedie. Vlag van Somaliland. Uit Wikipedia, maar ook voor de blijheid en opgewektheid van het lebara data opvragen. Deze worden gesymboliseerd door de twee sterren!

Vlag van Sint-Helena.

Betekenissen

Vlag van Rusland. Vlag van Belize. Vlag van Wit-Rusland.

Vlag van Herm. Hieruit werden tien ontwerpen geselecteerd en door de vlaggencommissie beoordeeld. Vlag van Sint-Helena. Zie de categorie Flags of Venezuela van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Deze kleuren staan al sinds vast?

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vlag van de Marshalleilanden. Vlag van Azerbeidzjan. Vlag van Loegansk. Nationale vlag. Naast vlaggen van landen hebben ook de vlaggen van niet-erkende staten , afhankelijke gebieden en internationaal gebruikte vlaggen een plekje in deze lijst.

Vlag van Groenland. Maak een account of meld je aan. Het aandeel van de banden is 3: 2: 3; en de lucht blauw band is belast vlag blauw geel witte sterren een boog van vier witte sterren.

Vlag van Saint Lucia. Het patroon van de zeven sterren werd voor het eerst in officieel vastgelegd, maar komt al langer voor op vlaggen in Venezuela. Vlag van Transnistri. Vlag van Noorwegen. Toch heeft de vlag nu 8 sterren. Vlag van Frans-Polynesi.

Navigatiemenu

De achtste ster verwijst mogelijk ook naar de Venezolaanse aanspraak op een groot deel van Guyana en Trinidad en Tobago. Vlag van Roemenië. Horizontale tricolor van blauw, wit en groen, met een rode rechthoek in het midden van de witte band, belast met een gele opkomende zon, een weg van dezelfde kleur en een groene palmboom. In de vlaggen van Colombia en Ecuador is de gele band dubbel zo groot als de andere twee; in de vlag van Venezuela zijn hoogtes van de drie banden gelijk.

Vlaggen en wapens. Vlag van Mexico. Zie de categorie Flags of Venezuela van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Andere: