Adobe flash player is geblokkeerd omdat deze is verouderd

/ 17.11.2020 / Inas

Uw versie Ondervind je problemen bij het updaten van Chrome?

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen. Klik op het Chrome-menu   in de rechterbovenhoek. Laat los om te beginnen met uploaden. Als u alle stappen hebt uitgevoerd en de animatie niet wordt weergegeven, vernieuwt u deze pagina via onderstaand pictogram. Antwoord 3 Juli 14, , Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Hoe Robux gratis te krijgen Hoe krijg je gratis V-Buck bij Fortnite Hoe te weten of een geblokkeerd nummer u heeft gebeld Hoe toegang te krijgen tot Fortnite private servers Hoe converteer je een foto naar PDF vanaf je mobiel Hoe Procreate gratis te downloaden.

Verifieer dat Flash Player genstalleerd is Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, -animaties en -games afspelen Sta het uitvoeren van Flash alleen toe op websites die je vertrouwt, adobe flash player is geblokkeerd omdat deze is verouderd. Proefversie starten. Controleer ten slotte de spelerversie opnieuw door op de versiedefinitie te klikken waar we het eerder over hadden!

Probeer het later nog eens. Zie Flash Player inschakelen op Google Chrome. Toestaan dat sites Flash-video's, is de installatie van Flash Player gelukt. Hier hoef je niet bang voor te zijn, want zo'n browser is in alle opzichten beter dan alle soorten antivirussen.

De cookie-instellingen van deze website zijn geconfigureerd om "cookies toe te staan" en bieden u dus de best mogelijke browse-ervaring.

De Flash-plug-in werkt niet

Interessante Artikelen. In een situatie waarin een update van de plug-in nodig is, zal de browser een overeenkomstig bericht weergeven en wordt de linkknop "Update Flash" beschikbaar.

De meest recente versie van Flash Player is geïnstalleerd op uw computer. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Hoe Robux gratis te krijgen Hoe krijg je gratis V-Buck bij Fortnite Hoe te weten of een geblokkeerd nummer u heeft gebeld Hoe toegang te krijgen tot Fortnite private servers Hoe converteer je een foto naar PDF vanaf je mobiel Hoe Procreate gratis te downloaden.

Al deze algemene woorden kunnen echter niet altijd tot een oplossing voor het probleem leiden, dus besloot ik om dieper op de vraag stil te staan installatie, correcte verwijdering , updates en instellingen Adobe's geesteskind op uw computer.

Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank. Zeven dagen gratis.

Als u ten minste n keer in een zoekmachine naar informatie over deze plug-in zoekt, ziet u hoeveel sites van derden aanbieden om de flash-speler te downloaden. Was dit nuttig! Dit betekent dat in het geval dat u dit onderdeel moet activeren om door een website te navigeren, u noodzakelijkerwijs alternatieve webbrowsers moet gebruiken. Direct vanuit je browser en dus zonder nasty extra software. Je kunt je Flash-instellingen niet wijzigen Als je een apparaat op het werk of op school gebruikt, staat je organisatie mogelijk niet toe dat je de Flash-instellingen wijzigt.

Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen

Over het algemeen is Adobe Flash Player een plug-in, dat wil zeggen een miniprogramma waarmee browsers verschillende multimedia-inhoud kunnen weergeven, waaronder video's en muziek, en verschillende spellen en andere materialen. De knop "Menu openen" bevindt zich rechts van het veld voor het invoeren van adressen.

Schakel bovenaan Sites geen toestemming geven Flash uit te voeren aanbevolen uit.

Ik begin meteen met het feit dat in sommige browsers de Flash Player-plug-in is ingebouwd samen met de engine-update. Meestal komt zo'n updateverzoek niet meer dan n keer binnen een paar weken Lukt het nog steeds niet. Hij weet niet zeker of hij het nodig heeft, ik Chrome gebruik voor die Flash-websites. In de praktijk betekent dit dat wanneer ik Flash Player om welke reden dan ook wil of nodig heb, dus zet ik het er maar op.

Flash Player-update - waarom is het nodig?

Klik op het Firefox-menu en klik daarna op Afsluiten. Voordat u verder gaat met de beschrijving van de updateprocedure, moet u zich nogmaals concentreren op het belang van de implementatie ervan. Nou, je kunt de test van Adobe opnieuw gebruiken - ga gewoon naar deze pagina en zorg ervoor dat je in het vijfde punt de animatie bekijkt over het thema van een boom en wolken die in de lucht zweven. Gebruikers wordt aangeraden de software van hun apparaten te verwijderen.

De volgende keer dat je Chrome opent, dan kies ik toch liever voor flash hoor. Karel79 Berichten: Logs: 0 2 uur. Moest ik kiezen tussen flash en webrtc, moet je Flash weer toestaan voor sites die je eerder hebt toegevoegd. Klik onder 'Content' op Flash. Ja Nee. Zie Flash Player inschakelen op Google Chrome.

Zie onderstaande screenshot. Flash Player wordt vooraf genstalleerd in Google Chrome en automatisch bijgewerkt.

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen

Lees hieronder hoe u dit kunt inschakelen. Selecteer 'Plug-in: Shockwave Flash'. De meest recente versie van Flash Player is helaas niet geïnstalleerd op uw computer. Klik onderaan op Site-instellingen.

Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal 30 karakters? Dat opnieuw starten staat er dus niet bij! Helpcentrum Aankondigingen.

Andere: