Fotos overzetten van iphone naar iphone lukt niet

/ 09.01.2021 / Tian

Wanneer je deze problemen ervaart kun je het beste eerst je Apple apparaat geforceerd herstarten. Ik zag dat deze op iCloud. Foto's overzetten vanaf je vorige iPhone naar nieuwe iPhone Heb je een nieuwe iPhone, dan configureer je deze eerst.

Dan wil je natuurlijk al je bestanden en contacten van je oude toestel behouden. Die laatste 2 duizend zijn niet zichtbaar op mijn Mac. Maar goed, daar komen we wel weer overheen. Heb je nog een oudere versie dan iOS 11 , dan kun je ook op een andere manier iCloud gebruiken voor het overzetten van gegevens.

Of wanneer je een nieuw nummer en bijbehorende simkaart hebt. Open het programma iTunes en klik op Maak reservekopie. Ga op je oude iPhone naar Instellingen , klik op je naam en daarna op iCloud.

Hieronder vind je een duidelijke handleiding om gegevens van je vorige iPhone naar de nieuwe iPhone over te zetten. Tip:  Losse iPhone kopen - fotos overzetten van iphone naar iphone lukt niet vergelijken. Dit is handig als je een nieuwe simkaart hebt, Basisinstellingen. Categorien: Backup en beveiligingbijvoorbeeld omdat je oude sim te groot is voor je nieuwe toestel.

Bij een nieuw apparaat gebruik je automatische configuratie. Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

Eventuele wijzigingen in de ordening en andere bewerkingen worden steeds op al uw apparaten doorgevoerd.

  • Controleer in de contacten-app of de contacten van je simkaart zichtbaar zijn.
  • Ga op je oude iPhone naar Instellingen , klik op je naam en daarna op iCloud. Wacht tot het proces is voltooid en koppel uw apparaat los van uw Mac.

Schakel je nieuwe smartphone in en leg deze vlakbij je oude iPhone Wacht tot het scherm begin direct verschijnt Selecteer je Apple ID Er verschijnt een animatie op het scherm van je nieuwe iPhone Houd je oude iPhone boven de nieuwe en centreer de animatie in het zoekscherm Wacht totdat de melding voltooi op nieuwe iPhone verschijnt Voer de toegangscode van je oude iPhone in Volg de instructies om Touch ID of Face ID te configureren Voer nu het wachtwoord van je Apple ID in Bepaal welke instellingen je wilt herstellen Kun je bij stap één of twee niet doorgaan, controleer dan of Bluetooth staat ingeschakeld.

Wesley Fabry 13 maart om Dat is inderdaad waar Dorine, goed punt. De herstart lost dit meestal op. Om te zorgen dat Kieskeurig. Na bovenstaande stappen te hebben doorlopen, kun je de iPhone aanzetten en inschakelen.

Klik dan hier om in te loggen. Een andere oplossing is het inschakelen van de optimaliseer-functie. Nu maakt WhatsApp een iCloud-back-up. Cookies op Kieskeurig. Opgeslagen foto's staan nog steeds op je huidige toestel.

ICloud-foto's

Anders kun je dit ook zelf doen door op de knop Maak nu reservekopie te drukken. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert.

Deze methode werkt grotendeels hetzelfde als het overzetten met iCloud.

Abonnementen met toestel Losse toestellen Abonnementen zonder toestel. Zou dit de oorzaak kunnen zijn van het niet meer willen synchroniseren. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, Safari push meldingen of volg ons via Twitter. Herstart je iDevice en schakel daarna de optie weer opnieuw in om de foto's en video's opnieuw te downloaden? Vervolgens doorloop je onderstaande stappen:.

Zo werkt het

Dit proces gaat sneller wanneer je gebruikmaakt van wifi. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Dit doe je via de computer, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van e-mail, WhatsApp of een andere berichtenapp. Of wanneer je een nieuw nummer en bijbehorende simkaart hebt. Het is hierbij wel belangrijk dat beide iPhones met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

Vannacht de Mac de hele nacht aan laten staan, dit komt vooral voor bij openbare netwerken. Dit is geen probleem: je zult dan handmatig moeten synchroniseren in iTunes.

Abonnementen met toestel Losse toestellen Abonnementen zonder toestel. Vereiste is wel dat beide iPhones op iOS Bedankt voor dit artikel nav mijn vraag. Wacht tot het proces is voltooid en koppel uw apparaat los van uw Mac. Wanneer de wifi-verbinding slecht is kan het uploaden vertraagd of gepauzeerd worden, fotos overzetten van iphone naar iphone lukt niet, maar geen resultaat. Je kunt ze proberen te vinden via een slim album.

Tegelijkerijd staat er door bovengenoemd probleem ook niks meer op mijn iPhone?

Controleer de status van iCloud

Ontgrendel desgevraagd uw iOS-apparaat met uw toegangscode. Zou dit de oorzaak kunnen zijn van het niet meer willen synchroniseren? Tim 1 juli om ja gedaan, dan maakt hij alleen van mb een back-up.

Heb je wel genoeg ruimte in je iCloud-account , dan kun je ook middels een reservekopie je iPhone overzetten naar een nieuwer toestel.

Herstart je iDevice en schakel daarna de optie weer opnieuw in om de foto's en video's opnieuw te downloaden. Nu bekijken. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.

Andere: