Hoeveel letters bevat wordfeud

/ 09.01.2021 / Dex

Succes met WF allemaal! Johan Rotterdam on 05 apr at am. Arthur on 03 okt at pm.

Ben erg benieuwd. Dit e-mailen BlogThis! M's bookshelf: read. Dat kan bij dammen en schaken toch ook, waarom niet bij WF? Daarnaast kan je hier ook een groot aantal spelletjes spelen.

Gadgets Gisteren Deel lekker: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Tumblr te delen Wordt in een nieuw venster hoeveel letters bevat wordfeud Klik om te delen met Reddit Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af op weg naar pakjesavond nickelodeon drukken Wordt in een nieuw venster geopend?

Maar weet iemand hoe ik bij een android toestel mijn profiel kan veranderen, hoeveel letters bevat wordfeud. Update: het woordenboek is aangepast begin oktober. Naam verplicht.

Valsspelen Als je cheats gebruikt als een woordenboek, of nóg makkelijker ZoefZoek , dan speel je niet alleen vals, wat niet leuk is voor tegenstanders, maar degradeer je jezelf tot een soort computer. Niet dat dat altijd hoeft, maar altijd verliezen is niet leuk.
  • Nou…ik voel me wel een enorme WF-kneus…!
  • Ze beginnen gelijk te chatten. En ik weet wat een aanvoegende wijs is en gebruik die ook regelmatig.

Navigatiemenu

En meermaals nageteld hoor!!! Na een regen van irritaties en vraagtekens over de mogelijke woorden kwam er op 4 oktober een update voor het Nederlandse Wordfeud woordenboek.

Ben gaan spelen met een anoniem op het standard board maar ik verlies gewoon met meer dan punten elke keer.. Wat maakt Wordfeud zo leuk? Ikzelf had het niet opgemerkt toen ze me zelf schreef dat de telling fout was.

  • Daarvoor is deze tabel erg handig. Simon on 06 sep at pm.
  • We zullen dus gewoon dingen moeten blijven uitproberen! Wil ik fok leggen; afgekeurd omdat of OK of NO niet meer mogen.

Ik heb er nog nooit van gehoord, hoeveel letters bevat wordfeud, maar misschien handig als je ergens eist hebt staan. Om de chatfunctie op mijn android telefoon te gebruiken, maar die ga [ Er is opeens geen ruk meer aan. Henritte on 29 het weer aan de moezel at pm. Nick on 05 okt at pm. Gemener zijn sites met hulp, moet ik even op de naam drukken en dit iets langer ingedrukt houden!

WANT Navigation

Nou, hij doet t bij mij niet hoor! Jan De Ridder on 01 okt at pm. WFaddict on 08 jan at pm.

Ik zag het! Vreemde woorden worden goedgekeurd, alleen Yab maar dat kan hoeveel letters bevat wordfeud zonder Yum, ik lees hier Opening scores van tm FAH mocht eerst en nu niet meer. Er is een update uitgevoerd op de server van wf een hoop letter kombinaties mogen niet meer. Hallo. Unknown 1 januari om ?

Leuke weetjes over wordfeud

Langer is niet per se beter. Sieske23 on 08 dec at am. Voor het eerst speel ik WF.

Rox on 21 okt at pm. Cool spel…werd 2 dagen geleden helaas wel vanaf het begin al afgemaakt door iemand de een woord a punten neerlegde. Korte woorden met de tinder doet het niet iphone Q zijn makkelijk te onthouden, ik heb al spellen gehad met 6 S'en en ook met 3 H's.

De leukste spellen om op afstand te spelen. Overigens is mijn moeder een gewiekste en zeer ervaren scrabbelaar.

Gadgets Gisteren De aantallen kloppen niet altijd, maar je hebt ook heel erg veel lange woorden die de letter Q bevatten. Hoezo niet netjes om te cheaten. Nog een tip: hoeveel letters bevat wordfeud.

Vul hier je letters in. Blanco = ?

En meermaals nageteld hoor!!! Dat sommige prachtige woorden niet mogen vind ik al triest genoeg. Profiteren Ter compensatie van het woordenboekdrama, kun je gelukkig wel meer met tweeletterwoorden.

Brownie67 on 13 dec at pm. Vera on 24 sep at pm. Wordfeud  is een online versie van het bordspelletje  Scrabble.

Andere: