Huis te koop almeloseweg tubbergen

/ 23.02.2021 / Shantie

Andere ex. Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Dit is mijn woning.

Geen max. Het geheel is gelegen aan de rand van het dorp Tubbergen vanwaar door meerdere uitvalswegen het prachtige kenmerkende Twentse landschap In overleg. Goed onderhouden tussenwoning gelegen in een rustige woonwijk, dichtbij de dorpskern van het gezellige dorp Tubbergen. Ligging in een rustige woonwijk nabij basisschool, su. Op een perceel van m² is dit object oorspronkelijk gebouwd in en in is aan de achterzijde de keuken vergroot.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0.

Wanneer je voor het huis staat zou. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Andere ex. Grote nieuwe garage. Woningeigenschappen Adres.

Algemene informatie Almeloseweg in Tubbergen

Almeloseweg 41 ND, Tubbergen 0x. Singravenstraat - 1 Gelegen in de wijk'Leuvinksveld' een ruime vrijstaande woning met oprit, carport en garage. Achter de voo. Vanuit de verand.

Een goed onderhouden 2-onderkap woning met ruime oprit en garage.

Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Ontvang nieuwe advertenties per email mariaparochie. Grote nieuwe garage. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Vanuit de verand.

Almeloseweg 164

Vanuit de verand. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Scholen, winkels Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken?

Omdat het terrein is voorzien van diverse verlichtingsar! Onze zoekmachines. Trovit by:. Alvast mij dank voor jullie medewerking. De woning heeft meerdere slaap kamers en een badkamer op de begane grond.

Zou u deze van de site kunnen halen. Goed onderhouden tussenwoning gelegen in een rustige woonwijk, dichtbij de dorpskern van het gezellige dorp Tubbergen.

Deel deze woning:. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen.

Neem contact op met [email protected]! Wordt door Kamphuis Timmerwerken een stijlvol half vrijstaand huis type eigenkapper gebouwd met berging, bijkeuken en carport op een ruime kave. Waar komt de informatie over mijn huis vandaan.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van mariaparochie x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Download de applicatie. Er is verrassend veel te bewonderen: van luxe en comfort tot veel ruimte.

Het claimen van je woning gaat heel makkelijk. Op uitstekende lokatie in het centrum van Tubbergen, huis te koop almeloseweg tubbergen, wordt het kleinschalige appartementencomplex "Pinnersweide"gerealiseerd.

Oldenzaalseweg 47

Fout melden over deze woning. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Meer info.

Je hebt geen account. Of zoek je een combinatie van eigen gebruik en inves. Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn.

Andere: