Maag zijn in engels

/ 02.12.2020 / Amarins

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen. Ook als deze vormen inderdaad verwant zijn, wijst het a -vocalisme eerder op gemeenschappelijke herkomst uit een niet-Indo-Europese substraattaal.

Schoonheim en N. Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in Toon woord. Meer informatie. Seks speelt ook niet meer de hoofdrol. Kindjes maken gebeurd ook vaak buiten de deur.

In de oertijd had de man als taak om het eten aan te slepen letterlijk en de vrouw het eten te bereiden! Misschien eerder van Idg. Vult het maar in. EN digestive system gastrointestinal tract, maag zijn in engels. Maag lichaamsdeelvolgens prof?

  • Dutch Ze zullen misschien in staat zijn zichzelf te monteren in je maag -darmstelsel om daar beter te presteren. Etymologische standaard werken.
  • In de ideale situatie, stond de man in de fabriek en kreeg daarvoor geld, waarmee eten gekocht kon worden. Engels Gastrointestinal anastomotic leak disorder.

"maag" in het Engels

Engels Digestive Neoplasm. Sanders , Borrelwoordenboek: volksnamen voor onze glazen boterham , Den Haag maagje Borrel op de nuchtere maag. X Nieuwsbrief Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Gastrointest anastomotic leak. Gastrointestinal System Anastomotic Leakage. Engels Gastrointestinal haemorrhage eventsb.

  • Engels Digestive System Tumor. Engels Neoplasia GI.
  • Stoett , Nederlandsche Spreekwoorden, Spreekwijzen, Uitdrukkingen en Gezegden , drie delen, 4e druk, Zutphen U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Engels Gastrointestinal anastomotic leak. Neoplasia GI. Dutch Toen ze die opensneden, vonden ze een maag vol plastic.

Bovendien biedt bab. Digestive System Neoplasm.

Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?

Dutch We deden honderden autopsies, en meer dan een derde had vervuilde stukjes plastic in hun maag. Stoett , Nederlandsche Spreekwoorden, Spreekwijzen, Uitdrukkingen en Gezegden , drie delen, 4e druk, Zutphen Schoonheim en N.

Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 10 Kwaliteit: Waarschuwing: Deze centrering kan foutief zijn. Neoplasm of gastrointestinal tract disorder. Philippa, Zutphen Meer informatie. Leaking gastroint anastomosis? St. Engels Neoplasm of gastrointestinal tract disorder.

Eén spreekwoord bevat `zijn ogen zijn groter dan zijn maag`

Men meende dat een borrel op de nuchtere maag hielp tegen een kater en dat hij de pieren die daar zouden huizen, verjoeg. Dialectwoordenboeken en woordenboeken van variëteiten van het Nederlands F. Engels Gastrointestinal neoplasm NOS. De etymologie is onzeker. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

  • Terug naar vorige pagina.
  • Boshoff en G.
  • Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in.
  • Engels Digestive Neoplasm.

Thematische woordenboeken Nicoline van der SijsGroot Leenwoordenboek maag knorrende -- vert. EN stomach breadbasket. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "maag" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Met een kleine tussenstap geld verdienen en uitgeven bleef het oer gevoel ongewijzigd, maag zijn in engels. Laten we contact houden. Ook als deze vormen inderdaad verwant zijn, wijst het a -vocalisme eerder op gemeenschappelijke herkomst uit een niet-Indo-Europese substraattaal. Boshoff en G.

"Spice up je spijsvertering"

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "maag" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Maag lichaamsdeel , volgens prof. Kunnen we verleiden met eten, laten we ons verleiden met of door eten?

Ook in Oost-Europese talen en in het Turks komen vergelijkbare uitdrukkingen voor wat eigenlijk wel heel opmerkelijk is want dat zou betekenen dat er op zijn minst iets van waarheid in moet zeggen beko wasmachine lekt bij deur elke cultuur het beaamt.

En dat hoeft echt niet duur of  ingewikkeld te zijn, maag zijn in engels. Er zijn weinig uitdrukkingen en gezegdes die  je 1 op 1 kunt vertalen.

Andere: