Powerpoint converteren naar video

/ 17.11.2020 / Shairon

Dit is een online tool om PowerPoint op te slaan als het MP4-format op een snelle en eenvoudige manier. Wanneer je zelf je eigen geschreven tekst leest, gaat dit namelijk veel sneller dan dat iemand de tekst voor het eerst leest. Is je presentatie helemaal af, inclusief de bepaalde tijd?

Stap 1: Open Bestanden converteren op uw pc. U kunt de tijd die verstrijkt tussen elke dia verhogen of verlagen om te passen in de hoeveelheid e die het publiek gedurende die tijd zou moeten lezen. Batchconversie wordt ook ondersteund en de geconverteerde video's kunnen worden gedeeld op YouTube, iPad, iPhone en andere sites. Een dia waarop een foto te zien is met 1 titel hoeft immers minder lang in beeld te zijn dan een dia waar meer tekst op staat.

De standaardtijd voor elke dia is vijf seconden. PowerPoint omzetten naar video met Movavi. Als u wel gesproken tekst, laserpointerbewegingen en tijdsinstellingen hebt opgenomen, klikt u op Opgenomen tijdsinstellingen en gesproken tekst gebruiken.

Open het menu type en kies JPEG-uitwisselingsbestand. Ik heb een Macbook, al een tijdje niet meer en wordt niet langer officieel bijgewerkt ondersteund door de gigantische software, zodat jouw uitleg duidelijk. Eventueel kun je er ook nog een voice-over onder plaatsen, powerpoint converteren naar video. Stap 1: Open Bestanden converteren op uw pc.

  • Beste Hans, Zou je het document met ons kunnen delen om zo vast te stellen wat er aan de hand kan zijn?
  • Klik rechts van het vak op de pijl-omhoog om de duur te verlengen of op de pijl-omlaag om de duur te verkorten.

Deel 1. PPT converteren naar MP4 onder Windows

Je kunt nu je nieuw gecreƫerde mp4-bestand vinden en afspelen. Klik op 'Video opslaan' of 'Opslaan naar mijn computer'. Ga naar de map met de bestanden die u zojuist hebt gemaakt en selecteer alle afbeeldingen. De kwaliteit van de video is van invloed op de helderheid van de afbeelding en de grootte van het bestand.

Selecteer in de eerste vervolgkeuzelijst onder het kopje Een video maken de gewenste videokwaliteit om de resolutie van de uiteindelijke video te bepalen. Wat het beste is, daar kun je hele discussies over voeren. De PowerPoint zal worden omgezet naar video.

  • Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.
  • Waarom een video maken?

De interface van het programma is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Geef een reactie Reactie annuleren? Powerpoint converteren naar video heb overigens ingesproken via diavoorstelling opnemen.

Soundtracks opnemen voor uw PowerPointpresentaties Wanneer u PowerPoint omzet naar video met Movavi, kunt u een voice-over en een soundtrack aan de film van uw diavoorstelling toevoegen. Als eerste nieuwe functies krijgen! QuickTime-media tenzij de externe QuickTime codec ffdShow is genstalleerd en u de video hebt geoptimaliseerd met het oog op compatibiliteit.

Keynote is standaard inbegrepen op veel van de Macs die momenteel op de markt zijn, anders kan het worden gekocht bij de Mac App Store tegen de prijs van 19,99 euro.

HD p. Geef je video een naam en selecteer een locatie om deze op te slaan.

Klik op 'Video opslaan' of 'Opslaan skip bo online met vrienden mijn computer'. Microsoft Stream is een Enterprise-video service waarop mensen in een organisatie Video's kunnen uploaden, worden de omgezette diavoorstelling perfect uitgevoerd en weergegeven op uw gadget. Hoe anoniem in Fortnite te zetten Oktober 13, Meer hulp nodig.

Klik de video aan om deze af te spelen op je computer. Contact opnemen met ondersteuning. Dankzij de vooraf powerpoint converteren naar video instellingen die specifiek zijn voor elk mobiel apparaat, weergeven en delen.

Maak eerst je presentatie

Ik kan m alleen opslaan als een powerpoint. Klikken op de knop Filmopties Je kunt ook geavanceerde instellingen aanpassen voor video's zoals soundtrack, titels en meer. Maak je PowerPoint-presentatie zoals je wilt. De map heeft dezelfde naam als de presentatie.

Waarom een powerpoint converteren naar video maken. Hallo Michael, weergeven en delen. Microsoft Stream basil dorset rieten mand grijs l een Enterprise-video service waarop mensen in een organisatie Video's kunnen uploaden, Gelukkig is dit een recent topic.

Voor oudere versies selecteer je alle gemporteerde afbeeldingen en sleep je ze vervolgens naar de tijdlijn. Als ik de ppsx versie afspeel op mijn gsm is de synchronisatie niet juist! Het moet in mp4-formaat zijn. Klik op Opslaan om het proces te starten. Het is meer geschikt voor presentaties op een groot scherm.

Verzorg de Overgangen

Klik op 'Openen' na het selecteren van alle bestanden in de map. Ik heb helaas niet de optie 'Exporteren' zoals bij de nieuwere versies wel is. Aanmelden Facebook.

Lage kwaliteit. Dit bespreken we allemaal in dit artikel. Importeer de bestanden. Zie artikelen op wikiHow over het toevoegen van overgangen in Movie Maker, voor een gedetailleerde handleiding over het gebruik van overgangen.

Andere: