Uitgerekende datum klopt niet met ovulatie

/ 23.12.2020 / Koosje

Ik heb een regelmatige cyclus. Van buik tot baby.

Ben wel erg benieuwd hoe dat zit. Dat scheelt sowieso al een aantal dagen. Marloes en Angelique zijn beide zeer kundige dames die dag en nacht voor je klaar staan met goed advies en hulp. Hey Red, gezellig!!! Van baby tot peuter.

Deel Deze Pagina Tweet.

Bij de verloskundige gaan ze tot de termijn echo uit van je laatste menstruatie en pas bij de termijn echo wordt dat eventueel bijgesteld volgens mij. Bij de termijn echo ben ik 2 dagen terug gezet. Mocht ik het vergeten, pm dan even!. Deze keer 5 dagen. Altijd korting met je Voordeelpas.

Ik ga het gewoon aangeven en dat ze dat in mijn dossier erbij zetten, zodat we als we zover komen we vk in samenspraak met mij er goed naar kunnen kijken wat we gaan doen en niet alleen kijken naar de termijn.
  • Het heeft dus met de handmatige meting te maken en niet met de daadwerkelijke grootte van het kindje of de zwangerschapsduur.
  • In kwamen studies tot de volgende berekening.

Re: Termijnecho die niet klopt?

Het is bij ons ook de vraag geweest of ze de geboorte zou halen. Van Bloemenleven In Geslacht van je baby. Ouders van Nu abonnement. Gezin 13 oktober Ik heb ook mijn eisprong gevoeld op dag 14 duidelijk gevoeld ook. Mijn dochter is op 9 juli geboren! Ik ben ook 3 dagen vooruit gezet met mijn termijn echo  terwijl ik zeker weet wanneer ik mijn ei sprong heb gehad.

  • Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Zelfs als je stipt je eisprong weet en vanaf daar gaat rekenen kan je nog met de termijnecho op een andere datum uitkomen.
  • Mijn dochter is op 9 juli geboren! Vorig bericht Proost op je zwangerschap!

Het aantal weken dat je nu zwanger bent:. Toren van papier vouwen jij geboren op je uitgerekende datum. Is je cyclus onregelmatig of ben je net met de pil gestopt dan is de cyclusduur niet bekend dan is je zwangerschapsduur alleen uitgerekende datum klopt niet met ovulatie met hulp van echometing vast te stellen.

Ik wist ook wanneer mijn eissprong was en daarna nog een ruime week vooruit gezet! Populaire blogs.

Zwanger? Dan mag je dit niet missen...

Wij waren drie dagen vooruit gezet. En mag ik weten waarom je dat denkt? Het gaat denk ik niet meer lang duren.

Al 2 prachtige zwangerschappen en bevallingen bij mogen hebben, super ondersteuning en begeleiding. Ben gewoon erg nieuwsgierig en heb een hekel aan wachten om mijn termijn ongeveer te weten.

Ook bij mij zou ik het tot uitgerekende datum klopt niet met ovulatie de dag moeten kunnen terugrekenen maar klopt nu ook niet. Jeetje meid dat gaat lekker h met zwanger worden! Ik wist niet wanneer ik mijn eisprong had de ene maand kon ik het voelen en de andere maand weer niet.

Ook interessant

En op die calculators op internet enzo was ik uitgerekend op en mn zoontje is geboren op Mijn uitgerekende datum klopt ook totaal niet met mijn cyclus die altijd gelijk was. Ja, klopt.

Benieuwd… hier bereken je de alternatieve datum    En er is nog een manier …. Als de baby het nog gewoon goed doet dan zullen ze daar toch vast wel voor openstaan, uitgerekende datum klopt niet met ovulatie.

Ik heb wel veel gelezen dat mensen korter zwanger waren, datum is niet aangepast omdat we een icsi traject hebben gedaan. Verschil van 6 dagen, omdat het niet kan kloppen dat ik 6 dagen eerder ben bevrucht.

Een week terug. Ik uitgerekende datum klopt niet met ovulatie 6 dagen. Zwanger 11 oktober Alles over babynamen. Je zou het alleen nauwkeuriger kunnen berekenen als je zeker wist op welke dag je leen bakker alphen aan den rijn openingstijden was Dus ik zei tegen de verloskundige dat het kindje waarschijnlijk dan gewoon wat groter is, dan dat ze dachten.

Termijnecho die niet klopt?

Als ze dan willen gaan inleiden kun je altijd nog bespreken dat je voor je gevoel minder ver bent en of ze het nog een paar dagen willen aanzien.

Echter wist ik al dat dit niet helemaal klopte, want ik heb nooit cyclussen van 28 dagen. Gezin 13 oktober Zwanger van de tweede? Komende dinsdag heb ik mijn termijnecho en ben gewoon benieuwd wat ik kan verwachten.

Evvie Fanatiek lid. Een mooi groot gezin. Dan mag je dit niet missen Bij de termijn echo ben ik 2 dagen terug gezet.

Andere: