Waterbus van rotterdam naar kinderdijk

/ 21.11.2020 / Fabianne

Deze halte ligt aan de voet van de entree. Moovit voorziet u van aangeraden routes van Waterbus, een realtime ferrytracker, live wegbeschrijvingen, lijnroutekaarten in Netherlands en helpt u de dichtstbijzijnde ferry stations in uw omgeving te vinden.

Van begin- tot eindpunt is het niet de snelste ov-verbinding een uur tegen circa 50 minuten per trein plus aansluitend vervoer , maar bij kortere afstanden kan het de snelste verbinding zijn. Download de app. Rustig genietend van de omgeving vaar je naar de Kinderdijk in ongeveer 1 uur.

Op pad met de waterbus Specials. Geraadpleegd op 22 februari Stel Frans een vraag over Boottocht Rotterdam - Kinderdijk.

Doordeweeks vaart er elk half uur een boot, Dordrecht of Utrecht. Vanaf Rotterdam, in de weekenden vaart er een tot twee keer per uur een boot. De polder waterbus van rotterdam naar kinderdijk zijn 19 molens zijn te voet en op de fiets te verkennen.

Molenkade Kinderdijk. Alternatieve Wegbeschrijvingen Rotterdam Via Kinderdijk.

Sommige mensen hadden ook hun fiets meegenomen. Op pad met de waterbus Specials.
  • Klik hier voor live aankomsttijden en om het volledige schema te zien voor de Dordrecht Merwekade - Rotterdam Erasmusbrug Ferry lijn die het dichtst bij jouw locatie ligt. Een weekend in Zuid-Holland Goedkope hostels aan de kust.
  • Met lijn 20 is er dan doordeweeks altijd een overstap op het Driehoeksveer in Ridderkerk noodzakelijk. Ik wil functionele en analytische cookies.

202 ferry Dienstregeling

Dus ook op zondag. Vorige Volgende 1 2 3 4 … Beoordeling van Boottocht Rotterdam - Kinderdijk. Datum van activiteit: juni Met de waterbus naar Kinderdijk vanuit Rotterdam. Op 11 april maakten Waterbus BV en de provincie Zuid-Holland bekend dat het contract voor de verbinding per 1 januari verbroken zou worden.

  • Tip: Fietsen op een elektrische fiets. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.
  • U kunt vlakbij de polder met de molens een fiets huren in eet-café de Klok.

Langs waterbus van rotterdam naar kinderdijk dijk staan hele oude dijkhuizen, die worden bewoond. Aan weerszijden van het water ziet u dan het bekende landschap met de molens.

Let op: dit geldt niet voor de weekenden. Sommige mensen hadden ook hun fiets meegenomen. Een weekend in Dordrecht. Fietsen en wandelen langs de molens van Kinderdijk.

Naamruimten Artikel Overleg.

Ga direct naar

Bij de Westkinderdijk zijn ook enkele ingangen naar de Nederwaard. Zij hebben naast een stuurman een steward die onder meer het meertouw en de loopbrug voor het aanleggen bedient, losse vervoersbewijzen verkoopt, de OV-chipkaart op geldigheid controleert en passagiers informeert. Reizen met de Waterbus Gevonden Voorwerpen Contact.

Lange tijd hebben we vooraan gezeten.

Met de waterbus naar Kinderdijk vanuit In dit icoon van Holland geniet je naast de negentien molens van de rust en ruimte. Ze moeten heel eenvoudig geleefd hebben. De badplaatsen van Nederland. De restaurants en cafs na hoeveel dagen zwangerschapstest de ingang van de polder.

Van 1 mei tot 30 september vaart tijdens de daluren vier maal per dag elke 2 uur een rechtstreekse waterbus, van Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade met een omweg langs de waterbus van rotterdam naar kinderdijk Kinderdijk.

Navigatiemenu

Dit fiets-, scooter- en voetgangersveer maakt geen deel uit van de Waterbus en heeft lijnnummer 6. Let op: check de actuele vertrektijden Blijf op de hoogte.

Reizen met de Waterbus Gevonden Voorwerpen Contact. Taal Alle talen. Het eet-café is zeven dagen per week geopend.

  • Van 1 mei tot 30 september vaart tijdens de daluren vier maal per dag elke 2 uur een rechtstreekse waterbus, lijn , van Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade met een omweg langs de halte Kinderdijk.
  • Datum van activiteit: oktober
  • Prijs daarvan m.
  • Als u de museummolen wilt bezoeken of een boottocht wilt maken moet u wel een kaartje kopen.

Later zijn we binnen gaan zitten en hebben wat gegeten en gedronken. De naam Waterbus bleef gehandhaafd voor deze verbinding. Mooie omgeving, veel te lezen over de molens. In de reguliere dienstregeling op maandag tot en met vrijdag varen vier schepen tussen Dordrecht Merwekade en Rotterdam. Er zijn op verschillende plaatsen langs de dijk aanlegplaatsen voor de rondvaartboot. Overzicht van hotels in Rotterdam!

Deze catamaran is volledig van aluminium gemaakt. Onderweg kunt u bij verschillende aanlegplaatsen instappen of uitstappen, waterbus van rotterdam naar kinderdijk. In is er een proef met een draagvleugelboot geweest, die het traject van Rotterdam via Papendrecht Westeind naar Dordrecht in 25 minuten aflegde.

Ontdek Werelderfgoed Kinderdijk

Deze catamaran is volledig van aluminium gemaakt. Adres: Buena Vista, Molenstraat Het eet-café is zeven dagen per week geopend.

Stel Frans een vraag over Boottocht Rotterdam - Kinderdijk. De eerste halte van ferryroute is Rotterdam, en 1 uur terug, Erasmusbrug en de laatste halte is Dordrecht. Een leuke boottocht naar Kinderdi.

Andere: