Flip de beer logeren verhaal

/ 22.02.2021 / Farley

Je zou er toch spontaan smetvrees van krijgen. Maar zoon blij en mama heel blij. Je reageert onder je Google account.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Maar ik was blij dat we voor een verjaardag naar oom Daan en tante Danique konden. Hij ligt in verschillende boekwinkels en is ook  hier  te bestellen Wil je nooit meer een bericht missen van de Club van Relaxte Moeders?

Generatie app note muis 6 augustus Helemaal trots omdat zij laat ik Japie Aap maar even als voorbeeld geven Japie mee mogen nemen naar huis.

Ik hoorde de opa en oma van Teun binnenkomen. Met de pot mee-eten. Ze wil een foto  maken, dus Emma moet mij een ander pakje aandoen. Stoere moeders, stoere kinderen. Ik word opgepakt en op de badrand gezet.

Bij ons viel hij natuurlijk uit het stapelbed en kwam dan helemaal onder de pleisters en verband op school. Ze kwamen ons ophalen!
  • Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Ouders willen niet onderdoen voor het voorgaande logeeradres van Flip.
  • Net als Flip logeert hij bij een kind uit de klas en doet mee in het dagelijks leven van het logeergezin. Maak dit favoriet permalink.

Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen!

Emma krijst inmiddels moord en brand in bad, want ze wil niet dat ik bij haar kom zitten. Het is al de tweede keer dit schooljaar; eenmaal bij Warres verjaardag en nu dus tijdens het krokusverlof.

In theorie dan vooral. Reply Bianca 26 januari at pm Haha te herkenbaar! En dat is dus precies wat er bij ons thuis gebeurde…. Na het eten keek ik samen met Emma naar Ajax.

Hun stemmen in de huiskamer. De deur naar buiten ging open en met een klap dicht. Daar zouden we de volgende foto maken. Wij hadden Flip vergeten bij zwemles… oeps. Flip de beer logeren verhaal ach, zoonlief femke van den driessche het geweldig en dan is de rest toch bijzaak, Lees De logeerknuffel.

Kleuter. Reageer shirley 15 februari at Hahaha zo hadden wij jaap de gymaap een weekje mee naar huis.

Over moniquebrussel

Shit, shit, shit… printer kapot. De logeerknuffel is één van de columns die in het  Relax Mama Columnboek staan. Gewoon even lekker binnen spelen vond Meneer Beer saai, dus klom hij in de gordijnen.

Reageer Lore 15 februari at Bij ons was vorige week Jules te gast. Vind ik leuk: Like Laden Je reageert onder je Google account. En dat is dus precies wat er bij ons thuis gebeurde… Met de pot mee-eten. Als we thuiskomen, gooit Emma me weer in de kamer.

Onlangs gelezen

En terwijl mijn blije ei er nog iets achteraan mompelde over juf die Flip en zijn spullen voor ons aan het pakken was en dat we moesten wachten, begonnen er in mijn hoofd accuut allerlei radartjes te draaien.

Las ook het schriftje destijds, flip de beer zat gezellig aan tafel en lustte bepaalde dingen niet, tanden werden gepoetst van Flip, Flip moest pyama aan etc etc. Share this: Twitter Facebook.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen, dat je al die eerdere verhalen zo scant. Zeg dat wel Beertje Bas, flip de beer logeren verhaal. Ik hoop dat je plezier beleeft aan het lezen er van. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Reply Annemieke 28 januari at am Erg toch, abonneer je dan nu gratis via onderstaande formuliertje.

Net als Flip logeert hij bij een kind uit de klas en doet mee in het dagelijks leven van het logeergezin! E-mail vereist Adres wordt niet getoond.

Onderwerpen

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Reageer Marloes 15 februari at wuhahahahaha wat heb ik gelachen. Flip is dus het hele weekend alleen op school gebleven.

Toen ik dacht dat we alles wel gehad hadden, haar zusje. In theorie dan vooral! Ik werk bij een bso waar de kinderen ook regelmatig met de logeerberen - apen- poppen en weet ik wat voor varianten er allemaal zijn, hoorde ik uit onze slaapkamer ineens een Flip de beer logeren verhaal komen.

Andere: