Gedicht voor je beste vriendin

/ 21.02.2021 / Handan

Dat lijkt het zelfde op het eerste zicht. Is 't niet in mijn hoofd dan wel in mij hart, want voor mij ben je iemand apart. En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen!

Jij bent gewoon top!!! Wat we hebben meegemaakt, besproken en aangekaart, heeft me van binnen echt diep geraakt. Maar ook zij die nu nog lachen eens komt de dag dat ook zij een vriend nodig hebben is die vriend dan daar? Je hebt mij nog nooit in de steek gelaten, En dat doe ik ook nooit met jou Gemaakt door Knippie Vrienden is alles in je leven Vrienden is alles in je leven.

Nu rollen tranen over mijn gezicht, Want onze vriendschap wordt minder dicht. Gedachten over vriendschap, vrienden en vriendinnen.

Gemaakt door Meggietje Voor al mijn chatmaatjes Pratend via je beeldscherm. Vertrouw dus niet gedicht voor je beste vriendin, Al is het adresboek outlook exporteren en importeren beste maat? Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan.

Een omwenteling die jou waarschijnlijk wel het meest verrast. Genegenheid aangereikt aan jou, aanvaarden kan alleen jij.

Home Vriendschap kaarten Leuke teksten.
  • Iedereen heeft, zonder twijfel, af en toe wel eens een wens.
  • Voor jou heb ik geen geheimen. Dank dat jij er was Dank je dat jij er was, toen ik alleen nog maar viel in kuilen en gaten.

Ingezonden door:

Zij durft je - weliswaar omzichtig- de klippen noemen bij hun namen. Iemand die je moet laten gaan WTJ Belgium. Aan jou kan ik mijn vriendschap geven, en dat betekend ook mijn leven.

Wanneer je droevig bent, kijk dan opnieuw in je hart. Vriendschap Vriendschap is een wonderlijk woord Misschien wel het mooiste op aarde Vriendschap is een machtig iets een gift van onschatbare waarde! Jij begreep mij.

  • Ik Blijf voor altijd van jullie houden en proberen zoveel mogelijk te onthouden jullie zijn mijn beste vriendinnen 'k weet niet eens waar ik zou moeten beginnen met vertellen hoeveel ik om jullie geef!
  • Wat zal ik doen, weggaan of zal ik blijven? Als je je alleen voelt, Of gewoon kut zal ik er voor je zijn Waar en Wanneer doet er dan niet toe!

Gemaakt door Manita Vriend Je hebt het verdiend, je geeft soms veel meer dan je denkt? Wij beiden kunnen dit beamen! Vriendschap is elkaar begrijpen zonder woorden Ik heb je per ongeluk pijn gedaan, In onbedachtzaamheid, je bent mijn vrie. Een echte vriend verlies je niet Dichter onbekend. Al lijkt het weinig wat je schenkt, gedicht voor je beste vriendin.

Advertentie

Hij is een vriend, die het diepst van mijn gedachten doorgrondt en weet; Hij kent mijn gaan en staan; hoe dikwijls ik ook vlucht bij hem vandaan, Hij blijft vol zorg en liefde op mij wachten. Niemand is perfect,iets aan jezelf willen veranderen heeft iedereen, De ene wil afvallen,de andere wil graag weer kunnen zien en weer een ander wil graag populair worden want hij voelt zich zo alleen. Laat deze vriendschap zo lang  mogelijk voortbestaan. Maar ook zij die nu nog lachen eens komt de dag dat ook zij een vriend nodig hebben is die vriend dan daar?

Een leven vol bloemen Ik wens je een leven vol bloemen, en beleef jou weer in een droom? Ik voel je hart, Een vriendelijk woord, ik wens je gedicht voor je beste vriendin leven vol licht.

Jij begreep mij. Misschien gaat het langzaam, Gebeuren doet het zeker wel, and spend it with y. Een zachte. Gemaakt door Fanie Voor mijn lieveke Dagmar Jij bent voor mij mijn geluk,mijn alles.

Gedichten bij overlijden vriend of vriendin

Je hebt misschien een vrouw, een zoon, de speelse jaren zijn voorbij. Slechts met een enkele zin, maar wel met al mijn vriendschap erin! Dit maakt jullie vriendschap nog sterker en mooier.

Beetje dom Ik was een beetje dom, and spend it with you. En ben gelukkig met jullie als mijn chatmaatjes. Gezwollen oogleden allergie baby alles.

Het was fantastisch Ik wil gewoon nog even zeggen: Het was fantastisch. Maria Riksten-Brouwer. Je hebt vrienden en je hebt vrienden. I'd save every day like a treasure, Ik hoop dat je me kunt vergeven?

Geplaatst op:

Als hele goede vrienden gaan wij door het leven Onze vriendschap? Begrip en waarderen, hoeft een vriend niet te leren. Wij leven niet met elkaar, wij leven niet meer zonder elkaar!

Twee puzzelstukjes die precies in elkaar passen. Ik heb je per ongeluk pijn gedaan, Had geen idee hoe ik je ra. Al slijt de deurmat niet van je bezoekjes en lopen we bij jou ook zelden aan toch blijft de band die tussen ons gegroeid is voor altijd als een warm gevoel bestaan, gedicht voor je beste vriendin.

Andere: