Gratis patroon simpele trui breien

/ 19.02.2021 / Aleksander

Breipatroon Droomdeken 4. Kleurentrend 2. By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek.

Het is een breipatroon in het Engels van Lion Brand. Maar wat dacht je van een handgemaakte trui? Moeilijkheidsgraad Beginner 48 Gemiddeld 91 Gevorderd Je kunt de patronen vinden bij Knit by Bart. Het is een Nederlands breipatroon in pdf formaat. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer.

Een gratis patroon simpele trui breien trui om te breien. Bosbreisels Twintig hemelse en betoverende gebreide accessoires en kleding. Katia Shadow is een eenvoudig garen om mee te haken en breien dankzij de dikte en compositie. Hier kun je hem vinden in het zwart.

Een prachtige trui met jacquardmotief zonder van kleur te hoeven wisselen.

Als je het leuk vindt om granny squares te haken, dan is deze trui echt iets voor jou!

Filter uw resultaten

Breipatroon Yarn and Colors Tank Top. Met welk patroon ga jij aan de slag? Een gratis breipatroontje in pdf formaat van Ravelry. Bekijk de tutorials en je kunt gelijk aan de slag! Zo makkelijk kan het zijn! Moo8ie, gebreide trui met opgewerkte mouwen en een col. Gratis breipatroontje in pdf bestandje.

Breipatroon Simply Fun Socks? Leuk breipatroon voor makkelijke zomer trui. Het breipatroontje is helemaal gratis en duidelijk geschreven in het Nederlands. Hopelijk brengt deze foto de schoonheid, zachtheid en het lichte gewicht van deze trui goed over. Andere kleuren zijn mogelijk. Moo8ie, gebreide trui met opgewerkte mouwen en een col. Breipatroon Ingenua Trui.

Handgemaakte truien voor beginners

Handgemaakte truien voor beginners 1. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macramé, punchen, weven of kumihimo? Gratis breipatroontje in pdf bestandje.

Erg simpel breipatroon. Download het gratis patroon op onze website en brei deze trui op rondbreinaalden van 9mm. Leuk breipatroon voor een damestrui.

Breipatroon Nuvoletta Raglanmantel. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Maar ook de nieuwste producten en pakketten.

Kleurentrend

Nederlandstalig breipatroontje op de site van Phildar. Leuk om te maken, uniek om te dragen! Handgemaakte truien voor beginners 1. Geschikt voor elke gelegenheid!

Deze patronen zijn vaak snel en eenvoudig te openingstijden daka rotterdam zuid met dikke garens en grote haak- en breinaalden, weven of kumihimo? Hier kun je hem vinden in het zwart. Een eenvoudige trui om te breien. Nederlandstalig breipatroontje op de site van Phildar! Fantastische Truien Het basispatroon van deze raglan brei je razendsnel.

Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, gebreide damestrui! Of jezelf uitdagen met een van de andere gratis patroon simpele trui breien zoals macram, haken en overige handwerktechnieken. Kleurentrend 2. Een mooie.

Drie basispatronen voor drie verschillende truien. Het doet een beetje jaren tachtig aan! Yarn and Colors Simple Scarf Booklet. Voor dit mouwloze vest heb je slechts 2 bollen Katia Twisted Paint nodig.

Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, vasten en lossen haakt. Je hoeft alleen maar te weten hoe je stokjes, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie.

Andere: