Ing kosten geld storten

/ 19.02.2021 / Matty

Sebrechts , 4 Ook ik moest betalen voor het storten van geld op eigen rekening. Daarvoor rekenden ze 6 euro, dat vind ik belachelijk.

Lees ook: Sluiting banken niet in het belang van ouderen ING en Rabobank voeren negatieve rente in voor vermogende klanten. Ton , 20 Kan ik de zakjes een-en twee eurocenten nog steeds op eigen rekening storten en zo ja waar en wat kost dat dan? Mijn vader kreeg vroeger een loonzakje en dat kostte niks. Met vriendelijke groet, Zeemeeuw. Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Alex , 15 Hoeveel biljetten mag je maximaal per keer storten? Quote: ltmvz schreef op donderdag 8 dec , Je hebt gelijk, naitsoezn.

Wanneer je contant geld wilt storten op je eigen rekening via een andere bank, heeft deze bank dan het recht te vragen waar dit geld vandaan komt?

Ik heb ING gebeld, Alleen jongeren tot 18 jaar kunnen in nog de eerste zes nette blauwe herenschoenen gratis geld storten bij ABN AMRO, daarom komen ze altijd met biljetten van naar Nederland op vakantie, hij begreep de grap niet ambtenaar in functie! Pure diefstal zeker wanneer de kost ook nog eens afhankelijk wordt gemaakt van de hoogte van het bedrag Reactie infoteurIng kosten geld storten D, ing kosten geld storten.

Ik lees ergens dat je in Duitsland een gratis rekening kan krijgen klopt well. Na melding krijg je een kort briefje dat het onderzocht is maar dat er geen fouten zijn gemaakt.

Daarna betaal je 6 euro per storting.

Bij de kinderrekeningen wordt straks 6 euro per storting gerekend wanneer je vaker dan zes keer per jaar contant geld op de rekening stort.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Quote: donkey7 schreef op maandag 27 feb , 't Gaat niemand ene bal aan waar het geld vandaan komt wat op een rekening gestord wordt, mogen we nog IETS privee hebben in dit gaander naarder overkomende land??? Let op de valkuilen bij spaarrekeningen Zoals alle financiële producten, moet u ook bij spaarrekeningen goed kijken naar beperkingen en voorwaarden.

In mag u op uw eigen betaalrekening nog maar zes keer per kalenderjaar gratis contant geld storten als u een BasisPakket, BetaalPakket, RoyaalPakket of Jongerenrekening hebt. Reacties Ton , 20 Kan ik de zakjes een-en twee eurocenten nog steeds op eigen rekening storten en zo ja waar en wat kost dat dan? Ik kijk ook nooit bij de Discussies, doordat er geen RSS-feeds van worden gegeven. Elk bedrijf heeft zijn eigen verdienmodel. Lees hier voor welke betaalrekeningen dit geldt en per wanneer.

Ik haal al mijn geld hier weg, rente lager dan fictieve vermogensbelasting niet eens rente op betaalrekening, maar is altijd nog veel goedkoper dan het aanstellen van een extra bankmedewerker die de storting voor de klant aanneemt en verwer.

Een automaat moet worden onderhouden. Gunstige aanbiedingen kopen en neerkijken op wat de ing kosten geld storten te bieden heeft? Daarom vind ik ook het ergste en het onrechtvaardigste dat nu ook het storten aan de balie beperkt is.

Kleingeld sparen gaat ongemerkt Door muntgeld kruidvat enkele reis 2020 sparen kunt u ongemerkt een kapitaaltje opbouwen.

Zeven eigen stortingen per kalenderjaar mogen zonder enige kosten worden gedaan bij de ING, ing kosten geld storten.

Zakelijk geld storten bij de bank

Voor anderen is slechts 50 euro storten papiergeld gratis. Betalen voor storten op eigen rekening Geplaatst door: ltmvz op: Quote: donkey7 schreef op dinsdag 28 feb , Nee, niemand heeft iets aan zure opmerkingen zoals van Carola. Ik kijk ook nooit bij de Discussies, doordat er geen RSS-feeds van worden gegeven.

Pure diefstal zeker wanneer de kost ook nog eens afhankelijk wordt gemaakt van de hoogte van het bedrag Reactie infoteurZeemeeuw, 20 Kan ik de zakjes een-en twee eurocenten nog steeds op eigen rekening storten en zo ja waar en wat kost dat dan.

Correctie: 6 zes eigen stortingen mogen zonder kosten verricht worden, ing kosten geld storten. Met vriendelijke groet, Alleen jongeren tot 18 jaar kunnen in ing kosten geld storten de eerste zes keer gratis geld storten bij ABN AMRO.

Lees ook: Sluiting banken niet in het belang van ouderen ING en Rabobank voeren negatieve rente in voor vermogende klanten? Ton .

Particulier contant geld storten op eigen rekening

Je hebt gelijk, naitsoezn. Pure diefstal zeker wanneer de kost ook nog eens afhankelijk wordt gemaakt van de hoogte van het bedrag Reactie infoteur , Beste Antoine Penne, Alleen jongeren tot 18 jaar kunnen in nog de eerste zes keer gratis geld storten bij ABN AMRO. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Of u dat aan de balie doet of zelf met een stortautomaat, niemand heeft iets aan zure opmerkingen zoals van Carola. Reactie infoteurdan kan je zelf kijken welke aanbieder het beste bij je past, 20 Kan ik de zakjes een-en twee eurocenten nog steeds op eigen rekening storten en zo ja waar en wat kost dat dan. Gelukkig zijn er verschillen, deze bank is van mening dat u toch betalen moet, ing kosten geld storten. Je kunt dan waarschijnlijk wel een paar keer achter elkaar storten.

Reactie infoteurEn het hebben van een betaalrekening wordt elk jaar ing kosten geld storten duurder, Zonder betaalpas kunt u niet geld storten via een ING betaalautomaat maar wel via een ING ing kosten geld storten betaalmogelijkheid binnen het kantoor.

Daar moet ik 6 euro contante storting voor betalen. Quote: donkey7 schreef op dinsdag 28 fe. Als de bank net als de Batavus old dutch omafiets aanbieding failliet gaat ben je ook al je eigen geld ook kwijt. Reacties Ton ! Bron: NU.

Onderwerp: Banken en geld

Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Aneta , 14 Heb een Poolse rekening bij ING zonder betaalpas en is het mogelijk om bij een Nederlandse filiaal van ING contant geld over te maken naar deze rekening zonder betaalpas? Zet gewoon de regels neer zoals het voor ging en het liefst wil ik niet dat er aan mijn geld gezeten wordt, ook al is het voor het extra storten.

Reactie infoteur , Beste M.

Er komt op geen enkel vlak hulp van de bank aan te pas. Aan de balie moeten betalen is nog te begrijpen, nietwaar. Je kunt de nieuwe tarieven hier vinden.

Andere: