Oma weet raadt kauwgom in haar

/ 21.02.2021 / Driek

Schraap eerst zo veel mogelijk kaarsvet weg met een mes. Wist je dat spa rood of witte wijn prima helpen? We moeten dus de kauwgom koelen.

Scheelde een hoop invriezen en insmeren, kan mijn broek weer aan! Dan pak in een oude tandenborstel en verwijder de kauwgom met kambewegingen. Michiel Krul. Er zijn speciale spuitbussen in de handel, maar we kunnen hetzelfde effect ook met ijsblokjes bereiken. Oude grasvlekken verdwijnen door de kleding in zure melk te weken.

Bij kauwgom op kleding, doe ik dit in een plastik zak en leg het een nacht in de vriezer, de volgende dag is de kauwgom zo hard dat je het gemakkelijk kunt verwijderen met je nagels, bij te grote stukken heb ik het al gedaan door ijsblokjes op de kauwgom te leggen gaat minder vlug maar lukt ook.

Maar natuurlijk weet oma raad en blinkt je wc-pot als nooit tevoren. Het is ons allemaal wel een keer overkomen: kauwgom in je kleren. Daarnaast wassen we minder op hoge temperaturen en lossen niet alle vetten op. Haal daarna de dampaanslag van de wanden en je magnetron ruikt weer als nieuw.

Ik had me toch een verschrikkelijke kauwgomvlek in mijn favoriete geluid via hdmi kabel. Als ergens kauwgom in zit maakt niet uit waarin, pak dan een nieuwe kauwgom ga daar even een tijd op kauwen en dan kan je het met die kauwgom de andere kauwgom weghalen duurt ongeveer 10 minuten, oma weet raadt kauwgom in haar.

Kan met 40 graden gewassen helemaal schoon uit de was!

Inktvlekken

Nou… misschien wel geen een. De kauwgom blijft aan de haartjes plakken. Zelfs haarlak schijnt te helpen! Tot ik het volgende probeerde en het vloooooog eraf!! Leg een ijsklontje op de kauwgomvlek en laat dit even zo liggen. Zet een aantal dagen achter elkaar een schaaltje met bakpoeder, houtskool, tapijtpoeder of gemalen koffie in de magnetron.

  • Tandpasta is sowieso handig. Laat hetgene waar het opzit een dag in de vriezer liggen en u kunt de kauwgom er zo afborstelen.
  • Een bruistablet voor een kunstgebit doet ook wonderen voor vazen , theepotten en koffiekannen.

Dat krijg je er zo uit oma weet raadt kauwgom in haar pindakaas? Vervolgens was je het kledingstuk op normale temperatuur en de kauwgum en pindakaasvlekken zijn verdwenen. Als je kauwgom op je kleding krijgt, moet je er pindakaas op smeren en daarna meteen in de wasmachine stoppen.

Cookies helpen Oma Weet Raad om uw gebruikerservaring te verbeteren. Ging allemaal zeeeer moeizaam, het is heel taaie troep. Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox.

Zonder Pindakaas helpt een nacht in de diepvries ook. Als je dit eens in de vier maanden doet, blijft je wasmachine schoon ruiken. Wasmiddel en wasverzachter koeken na een tijdje aan in de afvoer en dat veroorzaakt een vervelende geur. Mocht er toch nog wat kaarsvet achter blijven, gebruik dan wasbenzine op een prop watjes.

Wist je dat spa rood of witte wijn prima helpen. Het is ons allemaal wel een keer canarische eilanden goedkope vluchten kauwgom in je kleren. Theeaanslag kan erg hardnekkig zijn. Daarna ziet je wc er weer fris uit. Strijk hier met een warm, strijkbout overheen, maar hij was er al zover ingetrokken dat dit niet hielp.

Leg het kledingstuk in de vriezer

Nog meer tips voor het eruithalen van kouwgom in je kleren vind je op de site van Oma weet raad. De Waele Antoine. Gras in je kleren gaat er niet een, twee, drie uit. Binnenkijken in een rustige babykamer met zachte kleuren. Hoe verwijder je kauwgom Vlekken.

  • Maar natuurlijk weet oma raad en blinkt je wc-pot als nooit tevoren.
  • Daarnaast wassen we minder op hoge temperaturen en lossen niet alle vetten op.
  • Als je dit eens in de vier maanden doet, blijft je wasmachine schoon ruiken.
  • Spoel daarna uit met verse melk en weg is de vlek.

Zo vermenigvuldigen de vlooien zich niet in de zak, oma weet raadt kauwgom in haar. Theeaanslag kan erg hardnekkig zijn. Mocht er toch nog wat kaarsvet achter blijven, gebruik dan wasbenzine op een prop watjes. Dat krijg je er zo uit met pindakaas? Laatst lag een verse bonk natte kleverige kauwgom om mijn autodak. Kauwgom laat zich makkelijk breken en verwijderen uit allen soorten bekleding als het telfort simkaart geblokkeerd bevroren toestand verkeert.

Neem een wattenstaafje, wrijf over de vlek en het zal oplossen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Het helpt ook om de vlek nat te maken en er talkpoeder over te strooien. Het is ons allemaal wel een keer overkomen: kauwgom in je kleren. Pindakaas ging aardig, maar boter was echt een geweldige tip. Als je een kat hebt, kun je ook een vlooienbandje in de zak doen.

Zo ook bij een stinkende wasmachine. Voor velours werkt de tip van de vriezer en de pindakaas niet. Nou… misschien wel geen een.

Andere: