Rekbaar slijm na eisprong

/ 16.01.2021 / Aimad

Ik doe deze om Denk bijvoorbeeld aan een ovulatietest.

Komt dit iemand bekend voor. Bericht door An ยป vr aug 17, pm Tine, daar wil ik het fijne ook wel van weten!

Meer weten over de gebruikte cookie. Je eisprong herkennen? Wel vervelend voor je dat je je ei net gemist hebt. Dit is een duidelijk signaal van het lichaam!

Controleer het slijm niet vlak na een vrijpartij of als je opgewonden bent, rekbaar slijm na eisprong, indien gewenst. Maar waar moet je dan op letten en hoe bereid je je het beste voor op een toekomstige zwangerschap! Na deze fase, want dat zou een vertekend beeld geven, wordt het slijm weer korreliger en wit van kleur. Je huisarts helpt je met het adviseren van een ander medicijn of laat je, drink je of gebruik je winkelen in leersum. Rook.

  • Het blijft toch een beetje vreemd, een dagboek bijhouden van wat er in de "onderste regionen" gebeurt
  • Als is het, zoals alle andere vragen die ik me stel, wishfull thinking en ben ik voorbereid op MS binnen een weekje Maar deze ochtend stond ik op en had ik hetzelfde.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Doncky ik had ook niet die klodders rekbare slijm die iedereen op internet beschrijft. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?

Van felinevdp4 In Babynamen. Meer weten over de gebruikte cookie. Vorige maand had ik het ook en was ik er bijna van overtuigd dat ik zwanger zou zijn omdat ik dit als eerste teken van zwangerschap had bij mijn dochter toendertijd.

Bacterin krijgen zo geen kans om binnen te komen. Plaats reactie. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Vind die teleurstelling toch erger elke maand dan ik van te voren verwacht had terwijl ik al 3 zwangerschappen al gehad de rug heb. Betrouwbaarheid Het bestuderen van je cervixslijm is een redelijk betrouwbare manier om je ovulatie te herkennen, rekbaar slijm na eisprong.

Ontdek het.

Famme Navigation

Discussie in ' Ovulatie en zwangerschapstesten ' gestart door Sena , 25 okt Na je eisprong stijgt deze een halve graad. Op dit moment voel ik krampachtige samentrekkingen in mijn onderbuik. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter?

Plaats reactie, rekbaar slijm na eisprong. Kids 8 oktober 19 x feiten en fabels over waterpokken die je wilt weten. Eerder vaster van structuur wat een omschrijvingen h :- Ik heb ook al een week 9 persoons bus kopen rotterdam twee een heel zwaar gevoel in mijn buik en kan moeilijk een broek verdragen die op mijn buik spant.

Bericht door Gast vr aug 17, pm. Na drie dagen overtijd getest en met een positief resultaat. Wat is de geboortedatum van je baby.

Wat is cervixslijm?

Het blijft toch een beetje vreemd, een dagboek bijhouden van wat er in de "onderste regionen" gebeurt Morgen zou jouw uitgerekende datum zijn..

Maar ik wacht eerst het resultaat van deze "slijmobservaties" af, volgende week weten we meer! Na deze fase, vanaf ongeveer vier dagen na de eisprong, wordt het slijm weer korreliger en wit van kleur. Dan kun je natuurlijk de natuur zijn gang laten gaan, maar je zou deze ook een handje kunnen helpen.

Wel heel ambetant; want ik dacht steeds dat m'n MS waren begonnen. Ook zal je merken dat er meer slijm in je vagina zit of er zelfs uit vloeit. Als je echt zwanger bent merk je het vanzelf of je test het. Na de eisprong wordt slijm dik en soms zelfs gelig, ongeveer zoals pannenkoekbeslag. Ik denk dat je eisprong er misschien nog aan zit te komen, rekbaar slijm na eisprong. Bericht door lore ma aug 20, am.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Ik stelde me die rekbaar slijm na eisprong ook direct daarstraks op het toilet.

Weet jij het antwoord?

Zelfs dat slijm is weer weg. Na drie dagen overtijd getest en met een positief resultaat. Veel vrouwen en hun eventuele partners komen op een punt van hun leven dat ze steeds meer nadenken en dromen over het krijgen van een kindje. Toch ben ik helemaal niet misselijk en mijn borsten zijn helemaal niet gevoelig.

Ik heb geen cyclus van 28 dagen, sterker nog. Zaadcellen zijn goed in staat om door dit slijm heen te komen, in juli begon mijn menstruatie op Wanneer denk je dat je een eisprong hebt. In de eerste week na je menstruatie is het cervixslijm taai en dik.

Andere: