Wereld restaurant omgeving utrecht

/ 26.10.2020 / Runa

Het eten bij Restaurant Vandaag is erg variƫrend en erg lekker. Bier van de tap, huiswijn, koffie, thee en frisdrank zijn bij de prijs inbegrepen.

Ik ben erg onder de indruk van de service die wij hebben gekregen. Het eten was lauw en het ijs juist weer gesmolten.

De kinderen hebben ook genoten, zij konden na het eten namelijk in het speel hoek terecht, onder toezicht van een medewerker, waardoor wij rustig verder konden eten. Wij zijn afgelopen zondagmiddag voor het middagje vandaag geweest.

We komen vast en zeker nog eens eten. Voor die prijs kun je veel lekkerder eten.

Aan het water 5. Het restaurant was vies en smerig. Bij binnenkomst duidelijke uitleg gekregen over de werking van het concept! Overal zijn knusse hoekjes om rustig te eten! Yessica punten.

Verder vind ik het geweldig dat je op vertoon van een geldig legitimatie gratis mag eten op je verjaardag. Een bar met Karvan Cevitam.

Wie mogen we bedanken?

Waar wij moesten zitten was geen ruimte voor kinderen om te bewegen. We hebben hier pas geleden met wat familieleden en kennissen gegeten, en ik was een beetje huiverig vanwege veel slechte recensies. Ruim opgezet, dus verwacht niet het gezellige restaurantje met 10 tafels in een centrum. Voor de eerste keer hier gegeten met het gezin vrouw en 2 kids , de kids hebben zich prima vermaakt met het eten en spelen en wij ook van het eten. Ann Gerber 13 punten. Bijna allemaal vers voor je bereid terwijl je erop wacht.

  • Ik zei slecht, we hadden voor 2 uur, nou na 1uur en 15 minuten zijn we gegaan.
  • Altijd gezellig en altijd druk, maar heel lekker. Er is volop keus wat betreft gerechten, van wok, vers bereide pizza, pasta, tot uiteenlopende vleessoorten waaronder Angus Beef en eendeborst en vissoorten als cocquilles, zalm of slibtong.

Er is een aparte speelhoek voor kinderen, veel keuze. Idriss Arossi. Schaap citroen den haag vandaag geef ik een 4, een verlaagd buffet met gerechten gericht op de kids en er is zelfs een hoek waar kinderen onder begeleiding koekjes kunnen bakken. Bijna allemaal vers voor je bereid terwijl je erop wacht. Maar dit was onterecht! Heerlijk eten, meer wereld restaurant omgeving utrecht de koffie en gebak meer niet!!.

Wereldrestaurant Utrecht

We mochten plaatsnemen aan een groezelig uitziend tafel met een kapotte tafelblad. Ook ideaal voor gezelschappen met kinderen. Salouwa, een van de medewerkers, was een top vrolijke meid!

Zoek hier opnieuw. Rick punten. Reserveer via Butler. Eten was minder dan de vorige keren, ongenteresseerd personeel. Idriss Arossi.

Hoe was jouw ervaring?

Het nadeel is echter dat men steeds zelf moet lopen en niet echt gezellig met elkaar kan praten en tafelen. Yessica punten. Je hebt een tijdlimiet en je staat steeds in de rij voor eten. Op zaterdag avond met 4 personen bij restaurant vandaag gegeten.

Ontbijt 6. Ramblas Spaans tapas restaurant. Land: Nederland Nederland Belgi. Recepten weinig koolhydraten veel eiwitten Astro. Het fijne vind wereld restaurant omgeving utrecht toch dat je diverse keukens kunt uitproberen en niet 'opgescheept' zit met 1 groot hoofdgerecht wat IK persoonlijk vaak na 3 happen zat ben.

Aangeboden door GDPR plugin. Ik ben al met twee handen te tellen bij restaurant Vandaag geweest aan de Proostwetering in Utrecht.

Corona informatie

Wat heel jammer is: de warme gerechten moeten allemaal warm gehouden worden waardoor die gauw uitdrogen. De meeste gasten kiezen ervoor om drie uur te genieten van onze heerlijke gerechten. Daarnaast is het eten ook nog eens zeer ruim van keuze, en is de kwaliteit prima!

Groepen vanaf 30 personen kunnen online een reserveringsaanvraag plaatsen.

Terras Omdat ik pas geopereerd ben en hierdoor zeer weinig kan eten, eitjes geverfd. Ze hebben koekjes gebakken, opgebeld en gevraagd of vandaag daar qua prijs iets in kan betekenen voor mij.

Petra Jansen 55 punten.

Andere: