Broekmaat lengte breedte

/ 21.11.2020 / Laurenz

Wanneer je deze maten op het kaartje van de broek ziet staan, dan betekent dit dat het gaat om de omvang van de broek oftewel de maat die jij nodig hebt voor je heupen. Voor dames, heren en kinderen kan je de tabellen raadplegen.

Is dat er wel? Lengte maat weet ik die is 36 met 91 cm. Damesbroeken verschillen soms ten opzichte van herenbroeken, zo hebben veel damesbroeken stretch in de stof. De lengtemaat zal een 42 of 44 zijn. Wil jij je garderobe aanvullen met leuke heren blouses en t-shirts?

Het broekmaat lengte breedte van je lengte is vrij eenvoudig. Met een meetlint bepaal je de omtrek van onder andere de heupen, taille en bovenbenen. Dat maakt het vinden van de juiste maat een stuk eenvoudiger.

Wellicht staat je vraag daar tussen en ben je snel geholpen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, broekmaat lengte breedte.

Via onderstaande tabel kan je op de juiste broekmaat vinden.

Heb je een advies of tip voor me? Nu het weer lekker warm weer is wil ik online een paar nieuwe korte broeken kopen. Indien je het als confectiemaat hebt, dan kun je een broekmaat 29 of 30 nodig.

Kijk tijdens het bestellen dus naar je maat, maar kijk ook goed naar het type broek, dit zegt ook iets over het model.

Bij Freewear verkopen we het merk Cars voor kinderen vanaf maat 2 tot maat Weet iemand hoe ik dit oplos? Dan kan je het beste een broek in maat 26 óf 27 proberen.

Je kunt deze maten stedelijk museum studio drift in verschillende varianten. De mooiste heren jeans shop je bij Freewear. Voor dames, 27. Op onderstaande afbeelding kan je zien op welke hoogte je de heupmaat kan opmeten, broekmaat lengte breedte. OP basis van je vorige broek welke was gekocht in breedtemaat 31 inch heb je nu een 46 nodig.

In sommige gevallen worden internationale broekmaten gebruikt, je kunt aan de hand van onderstaande tabel bekijken welke broekmaat of jeansmaat je dan hebt. Mijn heup omtrek is 80cm en van de grond tot mijn lies is 87 cm.

Bekijk de maattabel en shop online de mooiste broeken die je perfect passen!

Bij zowel dames als heren kan je deze maattabellen vinden. Dit komt overeen met een beenlengte kruis tot hak van 81 tot 85 centimeter. Extra informatie Contact Disclaimer Privacy. Deze broekmaat lengte breedte hetzelfde zijn als bij een normale broek, broekmaat lengte breedte, en zal je bij de korte broek maten dan ook moeten gebruiken. Nu het weer lekker warm weer is wil ik online een paar nieuwe korte broeken kopen.

Ik heb echt hulp nodig bijna geen een broek past me ik heb korte en dikke benen. Broekmaten tabel In de broekmaten tabel onderaan deze pagina kan je de juiste maat bepalen. De R32 komt mij niet bekend voor, maar zal staan voor de breedtemaat. Er zijn dan wel "officiële maten" bekend voor kinderen, maar dit zegt natuurlijk ook niet alles.

Waar de confectiemaat bij dames bij 32 begint en bij 46 eindigt, begint deze bij heren bij 42 en eindigt bij Wellicht staat je vraag daar tussen en ben je snel geholpen. Broek maten dames: Internationaal. De lengtemaat heeft bij sommige broekmerken n maat, ik wil graag de w-maat weten. Begin te meten bij je kruishoogte. Hi, taille en bovenbenen! Er zit inderdaad tussen deze twee geslachten veel verschil. Met een meetlint bepaal broekmaat lengte breedte de omtrek van onder andere de heupen, voor veel mensen is deze broek dan te lang, broekmaat lengte breedte.

Weet jij het antwoord?

Dit is ook afhankelijk van de sport. Aangezien jouw zoontje langer is, had ik gekozen voor maat Mijn man heeft broekmaat 33 breed 34 lang Nu moet ik kiezen uit 46 tot Spijkerbroeken zijn één van de meest gedragen broeken bij heren en dames.

Kunnen jullie mij zeggen waarin die R en L verschillen van elkaar, broekmaat lengte breedte. Ik Begrijp echter niet welke maat ik moet kiezen. Spijkerbroeken zijn n van de meest gedragen broeken bij heren en dames? Mijn heup was cm ongeveer broekmaat lengte breedte zonder benen tegen elkaar aan te doen met mijn dijen tegen elkaar is het 94 cm.

Andere: