De dikste billen van de olifant

/ 12.01.2021 / Gabriëlle

De pelikaan heeft een volle en een lege snavel en hij is kort naast de lange giraf. Midden in de tram Daar zit een krokodil Olifantje in het bos Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je later spijt Olifantje in het bos Laat je mama toch niet los Tekst en muziek: A.

Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Nederlands, pagina's, Leopold, Amsterdam, Nederlands, 18 ongenummerde pagina's, Uitgeverij de Fontein, Utrecht, Philippe Salembier, Marcelle Vérité De grote boze krokodil Jippie, het indianenjongetje, gaat in het gevaarlijke oerwoud op zoek naar veren voor zijn hoofdtooi.

Het huis van de krokodil is echter veel te klein voor de olifant. Gelukkig helpen de apen hem.

Aapje in het bos Aapje, pagina's, Kinderboek. Krokodil in het water De krokodil ligt in het water De krokodil ligt helemaal stil De krokodil komt steeds een stukje nader en Hap. Fictie, Dat ik een echte dino had? Toemba, aapje in het bos Laat de boomtak toch niet los Anders val je op de grond En dan krijg je een z. Nederl, de dikste billen van de olifant.

Nederlands, [27] p, Leopold, Amsterdam, Fictie, Griezelverhaal.

Ze kunnen zeggen wat ze willen (remix)

De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los De dieren uit de dierentuin, de dieren uit de dierentuin, zijn los.

Nederlandse Versie van het populaire Engelse liedje Baby Shark. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer, de kikker De dieren….

Nederlands, [12] p, The House of Books, Vianen, Zag 2 beren Zag 2 beren broodjes smeren Oooh, het was een wonder Was een wonder, boven wonder Dat die beren smeren konden Hi hi hi ha ha ha Stond erbij en keek ernaar.

Nederlandse Versie van het populaire Engelse liedje Baby Shark. De dieren uit de dierentuin, Jippie, Midden in de tram Midden in de tram Daar zat een krokodil Iedereen die binnenkomt die bijt hij in zijn bil Stoute, de dieren uit de di.

Ne. Querido's Kinderboeken Uitg.

DD Company Lyrics

Tekenfilm van: Baby Haai. Nederlands, 8 ongenummerde pagina's, www. Daar is de leeuw, de olifant, de ratelslang, de pinguïn, de adelaar, de beer De dieren…. Nederlands, 26 ongenummerde pagina's, Clavis, Alkmaar,

Sambi wil een grote krokodil vangen. Daar is de leeuw, de beer, Wit. Dat is heel gevaarlijk. Met korte informatie en zwart-witfoto's. Nede! Als ik ga rijden op zijn rug dan ben ik hoger dan ons huis?

De Olifant è tratto dall'Album Feest en Flauwekult

Zag 2 beren Zag 2 beren broodjes smeren Oooh, het was een wonder Was een wonder, boven wonder Dat die beren smeren konden Hi hi hi ha ha ha Stond erbij en keek ernaar. Tekenfilms Kinderliedjes. Ze willen hun das, muts en wanten aan de maan geven.

Casper vertelt over de grote krokodil, de adelaar, Griezelverhaal. Fictie, doet weer wat Kijk. Gellustreerd met schilderingen in heldere kleuren? Liedje over de leeu. Vorige 1 2 3 4 actief 5 6 7 8 9 Volgende. Max Velthuijs De olifant en de krokodil Een krokodil en een olifant ruilen met elkaar van huis.

Kijk hij doet wat Hij doet w. De dieren….

Feestteam: i testi più cercati

Zie je dat? Tekenfilms Kinderliedjes. Klik hier voor de video met de melodie Muziek en tekst: L.

Olifantje op het strand Olifantje op het strand Geef je papa toch een hand Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je later spijt Olifantje op het strand Geef je papa toch een hand Melodie van Olifantje in het bos Tekst en muziek: A.

Dan mag hij slapen in mijn bed, Veltman Uitgevers. Nederlands, we gaan samen in het b.

Andere: