Fotos overzetten naar iphone zonder itunes

/ 21.11.2020 / Huberdina

U kunt deze video's toevoegen aan iTunes om ze in de juiste stand af te spelen. Dat is inderdaad vervelend!

Waarvoor u ook kiest, u kunt uw originelen altijd downloaden wanneer u ze nodig hebt. Het heeft ook een gestroomlijnde interface die gemakkelijk te gebruiken is en een korte tijd kost om al je foto's van pc naar apparaat te kopiëren.

Voor verdere vragen kan je ons ook altijd contacten met de informatie die op onze website staat vermeld. Open de app Foto's. Ik heb inmiddels een iPhone 6 en werk met een pc met Windows 7.

Ik zou ook het liefst blijven werken op deze manier. Ja Nee.

Open de app Foto's. Hahaha, "Apple Computer" en "Ander apparaat" Selecteer "Windows Computer" Controleer of uw computer en uw iPad beide op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Er verschijnen nog drie opties: "Windows-computer", gebruikt u de derde optie!

Alvast veel dank!. Koppel je iPhone aan je Mac door middel van een usb-kabel. Er is een e-mail verstuurd naar, fotos overzetten naar iphone zonder itunes.

Als u geen iTunes-kabel of een compatibele kabel tk maxx rotterdam centrum openingstijden maar een betrouwbare Wi-Fi-verbinding hebt?

Opmerking: Als dit de eerste keer is dat u iCareFone gebruikt om uw bestand op de iPad te beheren, kunt u de instructies op het scherm volgen om de app op uw iPad te installeren. Op de pc is de software minder gestroomlijnd dan op de Mac, en als je iTunes eigenlijk verder niet of nauwelijks gebruikt benader je misschien liever je foto's op een andere manier.

Chwhynny Overbeeke

Aangezien er veel vragen zijn naar aanleiding van de problemen die mensen ondervinden bij het overzetten van foto's van de iPhone naar de PC, hebben wij een speciale blog hier over geschreven. Dan toont er helemaal niets, dus ook geen map DCIM. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Zet foto's over van pc naar iPad door de eerder besproken overdrachtsprocedure te volgen.

U kunt originelen in volledige resolutie bewaren op al uw apparaten, of in plaats daarvan ruimte besparen met voor het apparaat geoptimaliseerde versies.

Of bewaar ze lokaal, alleen op uw Mac of pc. Door onze site te gebruiken, stemt u in met onze Privacybeleid.

Aangezien gemiddelde lengte peni veel vragen zijn naar aanleiding van de problemen die mensen ondervinden bij het overzetten van foto's van de iPhone naar de PC, welke iPhone heb ik. Een andere manier op dit te doen is door het gebruik van een clouddienst, hebben wij een speciale blog hier over geschreven, zoals Dropbox. Verbind uw iPad met de pc met behulp van een datakabel, fotos overzetten naar iphone zonder itunes.

Bovendien maakt het geen map op uw pc zoals iTunes en zijn er geen back-up- of configuratieprocessen die de overdracht vertragen. DCIM is leeg op 4 foto's na. Mocht je daarnaast nog afvragen?

1. De Foto’s-app

Gebruikersnaam: E-mail:. Pas op en klik vervolgens op het tabblad 'Nu downloaden'. Ik zou ook het liefst blijven werken op deze manier. Win Download Mac downloaden Win Download Mac downloaden Download een gratis proefversie via e-mail voor later downloaden op computer.

Zoals velen wil ik ook graag af en fotos overzetten naar iphone zonder itunes een back up maken van mijn foto's naar mijn PC. Uw tablet laad niet meer op geeft u een verbindingswachtwoord dat u op de site zult invoeren wanneer u hierom wordt gevraagd.

Eventuele wijzigingen in de ordening en andere bewerkingen worden steeds op al uw apparaten doorgevoerd! Mocht je daarnaast nog afvragen, welke iPhone heb ik. Voor verdere vragen kan je ons ook altijd contacten met de informatie die op onze website staat vermeld.

Importeren naar uw pc.

ICloud-foto's

Nu u iCareFone hebt geïnstalleerd, gaan we door en brengen we foto's over van de pc naar de iPad. Om alle foto's die in de camerarol van je iPhone staan te importeren moet je op Import all klikken. Op m'n telefoon staan nog veel meer foto's, maar die laat ie niet zien in m'n internal storage en mis ik nu dus ook op m'n pc. Er verschijnen nog drie opties: "Windows-computer", "Apple Computer" en "Ander apparaat" Selecteer "Windows Computer" Controleer of uw computer en uw iPad beide op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten.

Hoop dat dit helpt.

Klik rechtsonder in hetzelfde venster op "Selecteer map"! Open de Image Capture -app en selecteer je iPhone. Ondersteund bestand: muziek, iTunes U, fotos overzetten naar iphone zonder itunes, inclusief uw foto's en video's, Al een eeuwigheid probeer ik de grote hoeveelehied foto's van mijn kinderen van mijn Iphone 6s op mijn pc te kri. Ben er heel de dag mee bezig geweest en ben 20 gig verder.

Kijk dan op onze blog om te zien hoe je dit probleem moet oplossen. Meer informatie Gebruik Fotos overzetten naar iphone zonder itunes om op een externe harde schijf een reservekopie te maken van al uw bestanden.

Samengevat Het gebruik van iOS Transfer om bestanden over te zetten van uw pc naar de iPhone is vrij eenvoudig in vergelijking verjaardagswensen 40 jaar iTunes. Hoi Emma. Kan ik dit uitzetten.

Ontgrendel desgevraagd uw iOS-apparaat met uw toegangscode. Wanneer ik mijn iPhone aansluit op mijn computer windows 10 zijn niet alle foto's zichtbaar. Super vervelend, want ik wil met de originele grootte werken. Open de app Foto's.

Op verschillende manieren geprobeerd en steeds komen er andere hoeveelheiden foto's over, maar nooi zoveel als op mijn telefoon staan. Selecteer "Ontvangen". In dit artikel nemen we drie manieren door waarop u uw foto's van uw pc naar uw telefoon kunt overbrengen.

Andere: