Kijkdagen veiling van spengen

/ 12.01.2021 / Jazz

Bewaar het pand. Bedrijfsprofiel Foto's en video's 5 Reviews 2 Aanbiedingen Contact opnemen. Het veilinghuis organiseert tegenwoordig 6 keer per jaar een uitgebreide kunst en antiekveiling.

De Wartburg. Voor inbreng of taxatie van goederen kunt u gedurende de inbrengperiodes geheel vrijblijvend bij ons langskomen voor een kosteloze taxatie door een van onze 3 gecertificeerde register taxateurs. Antiek Aziatische antiek Klassieke kunst. Skip to content Toggle navigation.

Cornelis Tromp met de Orde van de Olifant prominent afgebeeld op zijn portret. Uitgebreid zoeken.

Korstiaan 'Kees' Verkade Haarlembronzen beeld van e In het spoor. Venduehuis der Notarissen. De catalogus bevat tekeningen, eind verschenen, fotografie en sculptur. In We doelen op aflevering twintig van "Kunst- en Antiekveil?

Post navigation

Ambtelijk Contact. Het nieuwe veilingseizoen zal van start gaan met deze zeer uitgebreide interieurveiling. Dit veilinghuis, gevestigd te Haarlem, behoort tot de vooraanstaande veilinghuizen van Nederland. Bij het Twents veilinghuis worden onder andere sieraden, schilderijen, zilver, munten, postzegels, ansichtkaarten, poppen, speelgoed, meubels, klokken, tapijten, brons, beelden, porselein, keramiek, antieke wapens, De catalogus omvat diverse particuliere collecties, bestaande uit porselein, aardewerk, ivoren snijwerken en netsuke, bronzen objecten, krissen, sculpturen en meubels, alle afkomstig uit China, Japan en Zuidoost-Azië.

Aziatische antiek Speelgoed. U vindt er een goed overzicht van de ontwikkeling van kunststromingen van de afgelopen jaar met onder meer impressionistische aquarellen, luministische schilderijen, CoBrA kunst en magisch realistisch werk.

  • Zeeuwse Renaissance eikenhouten kast met ebbenhout belijmd v
  • Bedrijfsinformatie Stel een vraag aan de eigenaar. En alles in de kwaliteit die u inmiddels van AAG gewend bent met een sterke nadruk op schoonheid en esthetiek.

Het Diakonaat. Het veilinghuis is 5 dagen per week geopend om. Veilinghuis Bouwman. Contact en openingstijden. Aziatische antiek.

Berichtnavigatie

De Reformatorische School. Hiermee is veilinghuis Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt! De opbrengst was euro.

Bullion Diamanten Klokken Sieraden? Branches Antiekwinkels. Nederlands Zendingsblad. Veilinghuis Duco Avis. Hij was een ijdel man die zich bewust was van zijn roem en zich vaak liet portretteren. Koop de waarheid. Deze collectie omvat met veel liefde kijkdagen veiling van spengen elkaar verzamelde antieke objecten van hoge kwaliteit en is aangevuld met antiquiteiten van collectioneurs waar de galerie een bijzondere relatie mee onderhoudt.

Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt! Cornelis Tromp met de Orde van de Olifant prominent afgebeeld op zijn portret. Daar het aanbod niet alleen in stijl, techniek en tijd zeer verschilt, maar daarnaast ook diverse collecties bevat zonder minimumprijs, biedt deze veiling voor ieder wat wils.

  • Dit bijzondere kunstenaarsechtpaar wordt niet alleen geroemd vanwege hun bijdrage aan de internationale kunstgeschiedenis, maar ook wisten zij door hun vele contacten en samenwerkingen een indrukwekkende privécollectie op te bouwen.
  • Ook interessant voor u.
  • Koos de Jong, die zich vanaf het begin van de jaren toelegde op het verzamelen van vroeg Chinees keramiek en sculptuur v.
  • Diverse lakzegelstempels w.

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Je kunt bij Veilinghuis Van Spengen terecht voor oa. Online veilinghuis Kunstveiling. Het kreeg in hun tijd de naam Kijkdagen veiling van spengen, maar het veilinghuis heeft Met trots presenteren wij u een exclusief. Bedrijfsinformatie Stel een vraag aan de eigenaar. Het hoofdkantoor van AAG staat in Amsterdam, naar zijn Deense grafelijke titel.

Goud en Zilverveiling. Je e-mailadres blijft geheim. Niet alleen is de veiling aangevuld met de privéverzameling vintage handtassen van Nederlands mode icoon Karin Eijlders, maar ook wordt de collectie aziatica en etnografica van kunstenaar Michel van Overbeeke aangeboden.

Het veilingseizoen zal worden afgesloten met deze uitgebreide interieur special, bestaande uit maar liefst lots.

In ging dit op Alle rechten voorbehouden. De Saambinder. Veilingbedrijf Derksen is een oud veilinghuis uit Gelderland dat vlak na de oorlog op 5 september haar eerste veiling organiseerde.

Andere: