Met wie is jorrit bergsma getrouwd

/ 07.11.2020 / Alle

Nadat ik de tien kilometer in Heerenveen had gewonnen, kreeg ik ineens een berichtje via Twitter. Dan spreek ik hopelijk beter Nederlands, zodat ik ook mijn eigen dingen kan doen.

Heather : "Ik heb iets meer tijd nodig om het eerst voor mezelf uit te zoeken.

Het echtpaar heeft één zoon. Daarna zouden we elkaar maanden niet zien. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Eerst rijdt Heather een record op de meter en Brittany op de meter. Heather : "Ik mis mijn familie, maar spreek mijn moeder twee of drie keer per dag.

Het is het tweede kindje voor de twee schaatsers. Wikimedia Commons.

Daar ben ik echt blij mee. Daarnaast was ze ook wereldrecordhouder op de meter. De lessen van dit toernooi. Je e-mail. Ajax geeft comfortabele voorsprong uit handen in Bergamo. Jorrit : "We motiveren elkaar.

Daardoor is het nationale titeltoernooi naar voren gehaald, naar het weekeinde dat was gereserveerd voor de Nederlandse wereldbekerkwalificatie. Toen Heather in februari bekend maakte zwanger te zijn, zette ze ook meteen een punt achter haar indrukwekkende loopbaan. Van ontmoeting tot aanzoek Heather : "In tijdens de wereldbeker in Rusland viel Jorrit me voor het eerst op.

#schaatsfan, de schaatsen.nl-mailing

Ze werd eenmaal wereldkampioen sprint en pakte twee afstandstitels. In oktober van dat jaar werd ze voor het eerst moeder, van zoon Brent. Het succesvolste schaatsduo op dit moment is zonder twijfel Jorrit Bergsma en Heather Richardson. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Het echtpaar heeft één zoon.

Ik vertrouw Jillert hoor, hij is een goede coach en wil ons betere schaatsers maken. Sluit E-mail. High Point. Foto: Neeke Smit. Heather : "En ik volg zijn wedstrijden wel, praat ik eerst liever met Jorrit. Wekelijks schrijft hij een column voor deze site.

NUjij: Uitgelichte reacties

Olympische Winterspelen 3 Pyeongchang Ploegenachtervolging. Olympische Winterspelen. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Group 2. Marlies van Cleeff Meer artikelen de goudvis kofferbakmarkt petten deze auteur arrow.

Bekijk alle video's. Er gaat niks boven een marathon op natuurijs. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Heather : "Nadat we elkaar een jaar kenden gingen we naar mijn familie in North Carolina.

Heather Richardson-Bergsma vrouw Jorrit Bergsma

Gerelateerde artikelen. Pas je cookie instellingen hier aan. Daarna verslaan ze elkaar weer. Daarna vertrokken we naar Berlijn voor de laatste wereldbeker van dat seizoen. Ik heb twee jaar de tijd genomen om te kijken hoe ik me voelde.

Eind december scherpte ze haar sprinttijden op de en meter aan waarmee ze toen het Amerikaanse record overnam van Met wie is jorrit bergsma getrouwd Witty.

Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. De lessen van dit toernooi. Heather verruilde het Amerikaanse North Carolina voor het Friese dorp, die zwaar getroffen is door de coronacrisis. Maar ik zal vast vaker teruggaan naar Amerika, op zo'n kilometer vliegafstand. Toen begon het pas echt. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.

NUjij-reacties

Heather : "Na Berlijn waren we een stelletje. Na zo'n slechte 10 kilometer, als vorige maand in Salt Lake City, kan ik chagrijnig zijn, maar dat ook snel loslaten. Volledig scherm.

Reden: een wetswijziging uitdie voorschrijft dat een brandweerman na twintig jaar een andere baan moet zoeken? Het goud op de massastart maakt een hoop goed na een teleurstellend verlopen WK. Je bent zo zenuwachtig voor een ander. Jorrit : "Het ging mij wel wat snel.

Andere: