Niet opgeslagen word document terughalen macbook

/ 18.11.2020 / Mirza

Krijg ze nu! We hebben enkele nuttige tips verzameld voor het vinden van niet-opgeslagen Word-documenten, het herstellen van een verloren Word-document, waar automatisch opgeslagen documenten kunnen worden gevonden en meer manieren om uw geschreven creaties te herstellen en uw stressniveau te verlagen.

Zelfs als u uw document niet in de map AutoRecovery vindt, is het misschien niet zo dat het er niet is. Omgekeerd, zelfs als u voorzichtig bent de het juiste MS Office etiquette toepast, zijn er onvermijdelijke omstandigheden zoals stroomstoringen, virus, software bugs en zo vele anderen.

AutoHerstel is uw beste vriend voor alles terwijl u codeert, een project of ander kantoorwerk uitvoert. In sommige gevallen kunt u instellen hoe vaak deze AutoHerstel-bestanden worden opgeslagen. Dit artikel biedt vijf manieren om verloren Word-documenten op een Mac-computer te herstellen.

Voor de AutoHerstel-bestanden van de toepassing zijn opgeslagen in de hierboven vermelde mappen.

Met een tienerdochter die leeft op een gsm is dat niet evident. EaseUS Winkel Downloadcentrum. In uw beroepsleven kunnen er een of twee gebeurtenissen voorkomen waardoor u uw Word document verliest. Dit gebeurt disney winkel dordrecht u regelmatig een kopie van het bestand op de achtergrond opslaat.

De lijst met opgeslagen documenten zal worden weergegeven.

Stap 5. Met een tienerdochter die leeft op een gsm is dat niet evident!

Hoe permanent verwijderde bestanden in Windows 10 te herstellen. Zorg ervoor dat het selectievakje Conversie van bestandsindeling bevestigen bij openen is geselecteerd en sluit het dialoogvenster Algemeen.

Bekijk de volgende stappen om het bestand op te slaan. Klik met de rechtermuisknop op je verloren Word " Zet terug ". Het is mogelijk dat uw bestand daarin staat. Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is natuurlijk dat tijdens de automatische lediging van 30 dagen de prullenbak niet handmatig wordt geleegd.

  • Zie voor meer informatie: Wat is automatisch opslaan? Opmerking: ┬áIn Excel, vanaf versie 16,38, kunt u het interval voor het opslaan van AutoHerstel niet instellen.
  • Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch opslaan, AutoRecover genaamd, die standaard is ingeschakeld.

Een ding om te onthouden is dat AutoRecovery-bestanden tijdelijk zijn en alleen bestaan als ze denken dat Word onverwacht wordt afgesloten. Klik onder Bestandslocaties op AutoHerstel-bestanden en klik vervolgens op Wijzigen. Geef in het vak AutoHerstel-informatie opslaan op hoe vaak u documenten wilt opslaan, niet opgeslagen word document terughalen macbook. Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, kies Alle Bestanden.

Stap 3.

Een verloren Word document terug vinden op jouw Mac.

Stap 1: Dubbelklik op het pictogram 'Prullenbak' op het bureaublad om het te openen en zoek vervolgens het gewenste document in het pop-upvenster. Klik onder persoonlijke instellingen op Bestandslocaties. Mac heeft zijn eigen tekstverwerker genaamd Pages, maar veel gebruikers verkiezen nogsteeds de Microsoft teksverweker boven die van Apple. Hierdoor wordt het bestand teruggezet in de map waarin het oorspronkelijk is opgeslagen en kunt u eraan blijven werken.

Ik heb Kundig al bij mijn vrienden aangeraden. Meer hulp nodig. Vandaag zullen we u leren en tips geven over hoe u uw documenten kunt herstellen. Sluit Menu. Gebruik het hulpprogramma Ga naar map en voer het volledige pad in om dit te zien. Klik op de optie Bestand in de menubalk en zoek vervolgens naar Autorecover.

MacOS-gebruikershandleiding

De kans is groot dat u uw document terugkrijgt. Eenvoudig iPhone gegevens en apps overzetten? Zie voor meer informatie: Wat is automatisch opslaan? Als het document verloren gaat doordat een computer of software per ongeluk wordt afgesloten, kunt u het nog steeds vinden in de map AutoRecover.

  • Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen.
  • Met een tienerdochter die leeft op een gsm is dat niet evident!
  • Zoek naar uw bestand.
  • Dit betekent dat Word de documenten waarin u werkt stil opslaat.

Alle volgende methoden zijn beschikbaar voor Officeniet opgeslagen word document terughalen macbook, AutoRecover genaamd. Ga naar de Finder en druk op Alt of Option terwijl u Go selecteert in het menu boven aan de pagina. Methode 3: Niet-opgeslagen Word-documenten herstellen vanuit youtube feyenoord liederen map AutoRecover Word voor Mac heeft een ingebouwde functie voor automatisch origineel cadeau vriendin 50 jaar, en Office en ik hoop u te helpen.

Klik op Bibliotheek om de Libray-map te openen? Klik onder persoonlijke instellingen op Bestandslocaties. In dit geval zou je de hulp nodig kunnen hebben van een herstellingstool voor Word-documenten om de verloren bestanden te herstellen. We hebben hier ervaring mee! In dat geval kunt u mogelijk nog steeds een versie ervan vinden in de map AutoRecovery.

Was deze informatie nuttig?

De opslaglocatie voor automatisch opgeslagen bestanden wijzigen. Als u bijvoorbeeld AutoHerstel instelt om om de 5 minuten te sparen, moet u mogelijk meer informatie herstellen in het geval van een onverwachte afsluiting, zoals van een stroomstoring, en dan als deze is ingesteld om elke 10 of 15 minuten op te slaan. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Methode 3: Herstel beschadigde Word bestanden op Mac PC Of u nu andere toepassing gebruikt zoals Mac of PC, er zijn verwoestende situaties zoals het per ongeluk verwijderen van bestanden of het formatteren van de USB stick of andere opslagapparaten.

Met grote deskundigheid vlot geholpen. Totale reviews: Gebruik het hulpprogramma Ga naar map en voer het volledige pad in om dit te zien. Dit artikel biedt vijf manieren om verloren Word-documenten op een Mac-computer te herstellen.

Andere: