Server uitgaande post ziggo werkt niet

/ 11.01.2021 / Yasser

Je wachtwoord wijzigen kan via deze handige wachtwoord wijzigen stappenplan. De gebruikersnaam kan daarom verschillen.

Heb je al een account? Gebruikersnaam en wachtwoord stonden op "optioneel" en nooit is hier wat ingevuld. Je kan het beste een alternatief e-mailprogramma gebruiken zoals Mozilla Thunderbird, Outlook of de Windows Mail app Windows Wat is je postcode? Stuur een e-mail naar je eigen e-mailadres.

En deze stap legt je instellen uit  E-mail instellen. Via deze stappenplan kun je Ziggo mail instellen! Bovenaan deze pagina vindt u de link naar de webmail inlogpagina. Gebruikersnaam of e-mail! Klik daarna in dit stappenplan op 'Verder'. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

POP-instellingen

Inloggen Nog geen account? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Hier kun je de Ziggo mail instellingen controleren. Dat kan het probleem veroorzaken. Je Mijn Ziggo account is niet hetzelfde als je e-mailaccount van Ziggo. Ontvang je deze, dan ligt de oorzaak waarschijnlijk in de instellingen van je e-mailprogramma. Direct inloggen op Ziggo Webmail Alle informatie over Ziggo webmail, zoals het inloggen op Ziggo mail, mail instellen, pop, imap, smtp, ssl, starttls, poort, veel gestelde vragen, wachtwoord vergeten, e-mailadres toevoegen aan adressenlijst, tabbladen, storingen, spambox instellen, etc.

  • Als het goed is kan je dan gewoon weer versturen. Hoe kom ik in mijn mail van casema.
  • Test je via je mobiel? Druk na het inloggen bovenin het menu op Producten ; Stap 4.

Uw naam: uw volledige naam. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer? Delen Tweet Delen Delen. Wat is je huisnummer. De volgende sociale media accounts kun je toevoegen:. Dit topic is gesloten.

Welke versie iOS gebruik je?

Neem dan contact met ons op. Hier kunt u taken aanmaken, handig om bepaalde dingen niet te vergeten te doen. Dit kun je controleren via Mijn Ziggo. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Vergeet niet om uw wachtwoord mee te nemen. Druk na het inloggen bovenin het menu op Producten ; Stap 4.

Internet Explorer, download de laatste versie! Geen internetverbinding. Google is je vriend.

Inhoudsopgave

Powered by inSided. Dit doe je door het sturen van een testbericht naar jezelf:. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. E-mail automatisch doorgestuurd?

Account verwijderen kan alleen door contact op te nemen met de helpdesk. Heb je nog andere apparatuur. Alle e-mail casema. Inloggegevens vergeten. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Ook kun je hier andere e-mailadressen aanmaken! Boven getoonde schermafdruk van het Ziggo webmail inlogscherm is voor de volgende Ziggo e-mailadressen die eindigen op: ziggo.

Inloggen op Ziggo webmail: Voor welke domeinextensties?

En op mijn computer kan ik wel alles verzenden en ontvangen?. Uitgaande serverinstellingen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Topic kan gesloten worden.

Eerste keer. Outlook stappenplan voor Ziggo mail 1 Start Outlook, klik op het tabblad bestand en klik in de categorie informatie op Accountinstellingen.

Ben nu naar een zorginstelling verhuist en daar hebben ze ziggo als provider. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Andere: